Linkini verdiğiniz araç benim aracımdır. Herhangibir bilgiye ihtiyacınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Gezenbilir'e özel bir miktar daha indirim yapabilirim.
bır dr abımızde nıssan safari var.sanırım yurt dısında safarı turkıyede patrol olarak gecıyor.bu konu ıle ılgılı bılgısı olan arkadas varsa yardımını beklıyorum.ayrıca bu aracların parca sıkıntısı oluyormu acaba?
bende de 4200 cc lik benznli yüksek tavan ufaklık var 2 aracım olmasına rağmen satmaya kıyamıyorum. bazen ben dağ gezintilerinde bazende hanım işe giderken kullanıyor.
yakıt konusunda çok cömert şehir içinde 60 kuruş yakıyor. şehirler arası pek kullanmadığımdan bilemem. dizelleri bilemem tabi, ben güçlü aracı severim. gaza bastınmı ben buradayım diyecek
hepinize merhaba
patrol merakı beni de sardı arkadaslar
sahibinden com da 2 arac var yııları aynı 1986 fiyatlar da yakın
genel gorunuşe göre hangisini tavsiye edersiniz araçları bilen arkadaş varmı
yanıtlarsanız cok sevinirim
iyi bayramlar
ünal
hepinize merhaba
patrol merakı beni de sardı arkadaslar
sahibinden com da 2 arac var yııları aynı 1986 fiyatlar da yakın
genel gorunuşe göre hangisini tavsiye edersiniz araçları bilen arkadaş varmı
yanıtlarsanız cok sevinirim
iyi bayramlar
ünal
iyi bayramlar Ünal bey, patrol hk.da ki günlüğümde belki sizleri ilgilendirecek bilgilere ulaşabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.0
iki araçta güzel ancak ben kesinlikle bu araçların görülerek, kullanılarak ve sahiplerini de bir parça olsun tanıyarak alınması kanaatindeyim
Ünal bey..O zaman iki araç arasındaki farkı çok daha iyi anlayabilirsiniz bence..
Tabii ki Haklısınız .. Aslında tüm problem teknoloji ve insan
Bağlamında başlıyor internet ufkumuzu genişletiyor seçeneklerimizi
Arttırıyor ama mesafe algısını da ortadan kaldırıyor
Ben Bodrum'dan konyadaki arabayı bulabiliyorum
Ama nerde binip gezmek sahibini tanıyacak fırsat
Herbirine gitmeye kalksak özrü kabahatini asacak
yani zor is
Yine de çok teşekkür
Unal