patrol'cülerden yardım lütfen...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,509
Ynt: patrol'cülerden yardım lütfen...

benim patrol düz duvara çıkar kardeş seninki patrol durumu vahim
http://www.flickr.com/photos/22614020@N08/5231688040/in/photostream

Etiketler

nrş' Alıntı:
Bu araç hakkında bilgisi ve yorumu olan var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-satilik-nissan-patrol-sd33-3-3-dizel-51216874/detay

Linkini verdiğiniz araç benim aracımdır. Herhangibir bilgiye ihtiyacınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Gezenbilir'e özel bir miktar daha indirim yapabilirim.

tiskeli' Alıntı:
hamdi abi videodaki araç hilüx deyilmi bence senin araç orayı bir seferde atlar çıkardı

Videodaki araç Hılux LN65. Hilux LN65 ve kısmen yapılı 3 kapı Vitara kullanıyorum. Vitara çok başarılıı ama o parkurda hiç şansı yok bence . Selamlar.

bır dr abımızde nıssan safari var.sanırım yurt dısında safarı turkıyede patrol olarak gecıyor.bu konu ıle ılgılı bılgısı olan arkadas varsa yardımını beklıyorum.ayrıca bu aracların parca sıkıntısı oluyormu acaba?

bırde bu aracın yakıtı hakkında bılgısı olan varmı arkadaslar

Patrol deyince gerçektenn bambaşka bir araç..

bende de 4200 cc lik benznli yüksek tavan ufaklık var :smiley: 2 aracım olmasına rağmen satmaya kıyamıyorum. bazen ben dağ gezintilerinde bazende hanım işe giderken kullanıyor.

yakıt konusunda çok cömert şehir içinde 60 kuruş yakıyor. şehirler arası pek kullanmadığımdan bilemem. dizelleri bilemem tabi, ben güçlü aracı severim. gaza bastınmı ben buradayım diyecek :smiley:

hepinize merhaba
patrol merakı beni de sardı arkadaslar
sahibinden com da 2 arac var yııları aynı 1986 fiyatlar da yakın
genel gorunuşe göre hangisini tavsiye edersiniz araçları bilen arkadaş varmı
yanıtlarsanız cok sevinirim
iyi bayramlar
ünal

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-nissan-patrolyok-boyle-bir-makina-ful-yapili-kusursuz-61005478/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-nissan-patrol-arazi-canavari-52002455/detay/

unalacun' Alıntı:
hepinize merhaba
patrol merakı beni de sardı arkadaslar
sahibinden com da 2 arac var yııları aynı 1986 fiyatlar da yakın
genel gorunuşe göre hangisini tavsiye edersiniz araçları bilen arkadaş varmı
yanıtlarsanız cok sevinirim
iyi bayramlar
ünal

iyi bayramlar Ünal bey, patrol hk.da ki günlüğümde belki sizleri ilgilendirecek bilgilere ulaşabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.0

Sevgilerimle
Murat AYRAL
izmir

Hemen okudum harika bir paylaşım çok faydalandım teşekkürler
Bir de iki araç hakkındaki seçiminizi bildirirseniz tadından yenmez olacak :smiley:
Unal

unalacun' Alıntı:
Hemen okudum harika bir paylaşım çok faydalandım teşekkürler
Bir de iki araç hakkındaki seçiminizi bildirirseniz tadından yenmez olacak :smiley:
Unal

iki araçta güzel ancak ben kesinlikle bu araçların görülerek, kullanılarak ve sahiplerini de bir parça olsun tanıyarak alınması kanaatindeyim
Ünal bey..O zaman iki araç arasındaki farkı çok daha iyi anlayabilirsiniz bence..

Tabii ki Haklısınız .. Aslında tüm problem teknoloji ve insan
Bağlamında başlıyor internet ufkumuzu genişletiyor seçeneklerimizi
Arttırıyor ama mesafe algısını da ortadan kaldırıyor
Ben Bodrum'dan konyadaki arabayı bulabiliyorum
Ama nerde binip gezmek sahibini tanıyacak fırsat
Herbirine gitmeye kalksak özrü kabahatini asacak :smiley:
yani zor is
Yine de çok teşekkür
Unal

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR