<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="ORHANBIYIKLI" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
ORHANBIYIKLI' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ömer dostum<br />
keşke oğlunuzla birlikte, deniz'i sizde dikkate alsaydınız ,yanlış birşey söylemiyor<br />
bu sayfaya koyduğunuz topik'e bende bir anlam verememiştim,onun için bir iki sayfaya bakıp kapattım, burada alkol içenler içmeyenler diye bir tartışma yok,yazanların büyük bir kısmının (bende dahil) içki kullandığına eminim,bizim derdimiz, alkollü araç kullanmanın doğurduğu sonuçlar.uslup konusuna gereğinden çok dikkat ettiğinize eminim,fakat yinede bir küçümseme ,bir alay hissettim,off road'da alkol yüzünden,abisi,felç olmuş(inşallah fizik tedavi ile düzelecek) bir arkadaşımızın sayfasına,yakışmadı bu durum,sağlıkla kalın.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
Orhan bey merhaba sizden ricam olur iki sayfaya değil keşke tamamına bakabilseniz deniz beyle oluşan polemik nedenine gelince olaya açıklık getirdim sanıyordum kimseleri küçümsemek haddimize düşmez ama insanlara bir şeyler söylerken ağzımıza geleni değilde süzgeçten geçirerek tolere edilebilecek kelimelerle cümle kurarsak daha iyi anlaşabiliriz diye düşünüyorum çünkü klavye başında bol bol düşünme vakti var inanın burada daha fazla meşguliyet yaratmak istemiyorum kalın sağlıcakla</div>