arkadaşlar merhaba pazar günü müğlü,nohutharmanı,hacıalanı göleti,küçükfındık ve içmeler civarına gitmeyi düşünüyorum gelmek isteyen arkadaşlar yazsınlar.tlf 5334865233. güzel bir gezi olacak.
arkadaşlar merhaba pazar günü müğlü,nohutharmanı,hacıalanı göleti,küçükfındık ve içmeler civarına gitmeyi düşünüyorum gelmek isteyen arkadaşlar yazsınlar.tlf 5334865233. güzel bir gezi olacak.
Selamlar ben Mersin'den M.Ali
Benimde offroada merakım var ama hiç cesaret edip giremedim.Aracım pek uygun değil ama idare eder belki; 2005 Daihatsu terios aracım var, sizin yazdığınız güzergahı tam bilmiyorum. Sizin aracı da bilmiyorum.
Yani benim araç o yollarda gider mi? Acemi biri olarak katılabilir miyim size?
Saygılar...
Karataş etkinliğine katılıyor musunuz? Bende bir aksilik olmazsa gitmeyi düşünüyorum. Muhtemelen günübirlik gidebilirim. Sizde pazar sabah gitmeyi düşünürseniz birlikte gidebiliriz...
Arkadaşlar; google maps te inceledim de adanalıoğlundan sonra kulak köyü var tarsusun buradan sonra seyhanı nasıl geçecegiz. Sehanı geçtik mi karataşa kolay gidilir gibi gözüküyor...
özellikle burayı görmeyi cok isterdim babam rahmetlik buradan gecmiş hanımın çiftliginde kırmızı arabanın üstünde durdugu sal bu olacak tam olarak nerede bu yer