Pazar günü yayla gezisi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,131

reis33

Kamp II
arkadaşlar merhaba pazar günü müğlü,nohutharmanı,hacıalanı göleti,küçükfındık ve içmeler civarına gitmeyi düşünüyorum gelmek isteyen arkadaşlar yazsınlar.tlf 5334865233. güzel bir gezi olacak.

Etiketler
Ynt: Pazar günü yayla gezisi.

bu pazar 7.15 calışıyorum tatilim denk gelmiyor gelmeyi isterdim saim abi malesef hafta içine döndü tatilim paratesi salı carşamba tatilim

reis33' Alıntı:
arkadaşlar merhaba pazar günü müğlü,nohutharmanı,hacıalanı göleti,küçükfındık ve içmeler civarına gitmeyi düşünüyorum gelmek isteyen arkadaşlar yazsınlar.tlf 5334865233. güzel bir gezi olacak.

Selamlar ben Mersin'den M.Ali
Benimde offroada merakım var ama hiç cesaret edip giremedim.Aracım pek uygun değil ama idare eder belki; 2005 Daihatsu terios aracım var, sizin yazdığınız güzergahı tam bilmiyorum. Sizin aracı da bilmiyorum.
Yani benim araç o yollarda gider mi? Acemi biri olarak katılabilir miyim size?
Saygılar...

arkadaşım merhaba pazar günü misafirim geldiği için bende gidemedim.tanışmak dileğiyle hoşçakalın.

Selamlar. Sağlık olsun. Sizden cevap gelmeyince bende Mersin'de ufak bir gezi yaptım çevre köyleri dolaştım. Başka zaman görüşmek dileğiyle.

Karataş etkinliğine katılıyor musunuz? Bende bir aksilik olmazsa gitmeyi düşünüyorum. Muhtemelen günübirlik gidebilirim. Sizde pazar sabah gitmeyi düşünürseniz birlikte gidebiliriz...

saim abi geleceksen arkadaşın dedigi gibi birlikte gidelim ben cumartesi günü akşam 22:30 da gidecem m.ali bey gelecekmisiniz sizde

Arkadaşlar; google maps te inceledim de adanalıoğlundan sonra kulak köyü var tarsusun buradan sonra seyhanı nasıl geçecegiz. Sehanı geçtik mi karataşa kolay gidilir gibi gözüküyor...

bugün tugrul beyle marinada oturduk cay içtik sahilde size telefonumu bırakmıştım ararsınız diye düşündüm sizide cagracaktık görüşmek tanışmak için

tlf numaramı aldınız sanırsam pazar günü gelirseniz yada akşamdan gelmekisterseniz telefonlaşırız

gemi var gemi ile karşıya geçebilirsiniz...

gemi.PNG

hocam bu gemi tam olarak nerede? batık gemi mersinden 140 km kulak üzeri gitsek baya kısalıyor gibi, birde köy yolu daha keyifli.

burila' Alıntı:
gemi var gemi ile karşıya geçebilirsiniz...
özellikle burayı görmeyi cok isterdim babam rahmetlik buradan gecmiş hanımın çiftliginde kırmızı arabanın üstünde durdugu sal bu olacak tam olarak nerede bu yer

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR