Pazar günü yayla gezisi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,131
Ynt: Pazar günü yayla gezisi.

adanalı oglundan girip kulak köyü özer bahşişten muratlıda köprü oldugunu biliyorum böyle bir imkan varsa daha iyi olur ama tam olarak nerede bilmiyorum birde m.ali bey dümdüz ova kaybolma riksi cok büyük tekrar dolaşıp mersinin bir yerinden cıkabilirsinizde yollara cok dikkat etmek gerekir

Etiketler

hocam gemi kalmadı özür dilerim şimdi yeni hatırladım artık köprü oldu yaramış köyünün içinden direk gittiğinizde tek yol var zaten daha önce gemi olan yer şu an köprü oldu direk onu8n üzerine çıkarsınız tuzla karataş diye levha var zaten sadece sizin yapmanız gereken kaybolma riski adanalıoğlundan çomlar plajına giderken yani kulak yoluna çıkarken diyeyim oradaki köprüyü bulmanız yoksa yaramışın içindeki eski geminin olduğu yerdeki köprüyü her halükarda bulursunuz çünkü tek yol var oraya doğru köyün içinden asvalt yol devam edeceksiniz

burila' Alıntı:
hocam gemi kalmadı özür dilerim şimdi yeni hatırladım artık köprü oldu yaramış köyünün içinden direk gittiğinizde tek yol var zaten daha önce gemi olan yer şu an köprü oldu direk onu8n üzerine çıkarsınız tuzla karataş diye levha var zaten sadece sizin yapmanız gereken kaybolma riski adanalıoğlundan çomlar plajına giderken yani kulak yoluna çıkarken diyeyim oradaki köprüyü bulmanız yoksa yaramışın içindeki eski geminin olduğu yerdeki köprüyü her halükarda bulursunuz çünkü tek yol var oraya doğru köyün içinden asvalt yol devam edeceksiniz
fehmi bey teşekkürler.
kulaktan çayboyu ağzıdelik çatalca ve yaramış güzel olur sanki ama kulaktan sonra da kanal var galiba. oraları nasıl geçeceğiz. yoksa tarsustan inmek daha mı mantıklı.

yani sizin geçmeniz gereken 2 köprü var birisi tarsus ırmağı(berdan çayı) diğeri ise adana ırmağı karıştırma ihtimali olan tarsus ırmağındaki adanalı oğlu ilerisindeki kulağa giden köprü saim beyin dediği gibi oralar biraz karışık yoksa adana ırmağındaki köprüyü rahat bulursunuz
bu güzergahtan giderseniz çok eğlenceli olur lakin yağmur yağmak üzere tarsusa 4 günde yağışlı görünüyor yağmur yağar yollar çamur olursa işiniz biraz zor gibi geliyor ovanın çamuru sakız gibidir tek araç pek akıl karı değil vinçte para etmez oralarda çünkü bağlayacak pek bir şey bulamıyabilirsiniz

burila' Alıntı:
yani sizin geçmeniz gereken 2 köprü var birisi tarsus ırmağı(berdan çayı) diğeri ise adana ırmağı karıştırma ihtimali olan tarsus ırmağındaki adanalı oğlu ilerisindeki kulağa giden köprü saim beyin dediği gibi oralar biraz karışık yoksa adana ırmağındaki köprüyü rahat bulursunuz
bu güzergahtan giderseniz çok eğlenceli olur lakin yağmur yağmak üzere tarsusa 4 günde yağışlı görünüyor yağmur yağar yollar çamur olursa işiniz biraz zor gibi geliyor ovanın çamuru sakız gibidir tek araç pek akıl karı değil vinçte para etmez oralarda çünkü bağlayacak pek bir şey bulamıyabilirsiniz
BAKALIM HAYIRLISI. UMARIM YAĞMUR OLMAZDA ORADAN GİDERİZ GAYET KEYİFLİ OLUR asfalttan gitmekten iyidir.

kulak köyüne adanalı oglundan bir cok kez gidip geldim bu yaramışın ilerisinde yenimuratlı var köprü orada sanırım yaramışın içinden geçiyoruz dogrumu peki adana üstümü yakın olur buradan daha mı yakın karataşa ?

ta5che' Alıntı:
kulak köyüne adanalı oglundan bir cok kez gidip geldim bu yaramışın ilerisinde yenimuratlı var köprü orada sanırım yaramışın içinden geçiyoruz dogrumu peki adana üstümü yakın olur buradan daha mı yakın karataşa ?
arkadaşlar maps ten hesaplayıp yazarım ben sonra.

ta5che' Alıntı:

saim bey kesinlikle yaramış üstü yakın hemde eğlenceli olur...

yakın olur dediğim yer adanalıoğlu kulak es geçip tarsus çıkışından sağa dönüğ alifakı yaramış üzeri...adanalı oğlu kulak filan işin içine girerse biraz uzatmış olursunuz

burila' Alıntı:
yakın olur dediğim yer adanalıoğlu kulak es geçip tarsus çıkışından sağa dönüğ alifakı yaramış üzeri...adanalı oğlu kulak filan işin içine girerse biraz uzatmış olursunuz
fehmi bey bu tarsus ırmagında nerede köprü var kulak köyünü gecinde dereboynunda köprü filan göremedimde

saim bey kaba taslak çizdim köprü 1 olan yer adanalıoğlundan sonraki kulağa gidebilmek için olan bir yer alternatif olarak hiç kulağa girmeden yina oradaki gemi ile berdan çayını geçip alifakıya gidip oradan yaramışa ulaşmak ama 2. cisi vesin söylediğiniz adanalıoğlunjdan körüyü bulup geçmek ve kulak i,çinden hiç gemiye binmeden yaramışa gidip oradan yeni yapılan körüden geçmek
(kroki biraz kötü oldu)

FFGFGFGFGF.jpg

burila' Alıntı:
saim bey kaba taslak çizdim köprü 1 olan yer adanalıoğlundan sonraki kulağa gidebilmek için olan bir yer alternatif olarak hiç kulağa girmeden yina oradaki gemi ile berdan çayını geçip alifakıya gidip oradan yaramışa ulaşmak ama 2. cisi vesin söylediğiniz adanalıoğlunjdan körüyü bulup geçmek ve kulak i,çinden hiç gemiye binmeden yaramışa gidip oradan yeni yapılan körüden geçmek
(kroki biraz kötü oldu)
[/quote kulak köyüne kadar bir sorun yk gecen gün arızaya gittim adanalı ogluna oradaki köprüyü rahat bulabilirm benim sıkıntım şu tarsus berdan suyunu gecmek birde ben gece 22:30 da iş cıkışı gidecem gece yarısı sal ı gemiyle geciş yaptıracak kişileri bulabilirmiyim bulamazsam köprü nerede var ? onu bilmek istiyorum yaramış ve ilerisindeki yenimurat köprüsünden sonrası basit

hasat zamanı oraların kalabalık olduğu yaz mevsinde orada çardakta yatıp kalkan birisi var ama bu havalarda pek sanmıyorum
en mantıklısı ve kestirmesi tarsusa gelip hemen çıkışta (pavyonların orası) sağa dönüp alifakı üzeri yaramış

burila' Alıntı:
hasat zamanı oraların kalabalık olduğu yaz mevsinde orada çardakta yatıp kalkan birisi var ama bu havalarda pek sanmıyorum
en mantıklısı ve kestirmesi tarsusa gelip hemen çıkışta (pavyonların orası) sağa dönüp alifakı üzeri yaramış
en dogrusu bu yol gece kaybolurmuyum birde yeni yapılan köprüden sonrası levhalar varmı karataşa hiç bu yoldan gittinizmi ? bu geziye sizde gelecekmisiniz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR