Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu davete ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.Bu benim evimin 2.kat penceresi...
sizin de böyle davetkar pencereleriniz var mı? Her anlamda......?[attachment=1][attachment=2]
demek ki pencereden pencereye fark var, sabah ben penceremi açtığımda missss gibi bir duvar ile karşılaşıyorum, pek çiçek böcek benzemiyor ama ne yapalım elimizdekinle idare edip öyle hayal ediyoruz ;D
Herkese sevgi ve saygılar.Ömer kardeşim nasılsın?Kalbindeki çiçekleri görebiliyorum.Gözlerin nerede bir açan güzel çiçek görse ocanlı yı fotoğraf makinan ile canlandırıyor ve sitede paylaşıyorsun.Murat Öz kardeşimiz nasıllar? Umarım bir kamp macerasında buluşacağız. Sağlıklı ve mutlu olun.SEVGİLER.
Teşekkür ederim Metin Ağabey
Çocukluğumdan kalan bir alışkanlık Mutluluk paylaşıldıkça çoğalır diye rahmetli anneannemden öğrenmiştim
Hepimiz iyiyiz çok şükür
Urla kampına gelebilirsin sana uygun
Selamlar
sizinki kadar olmasada benim penceremden de bunlar gözüküyor.ilk resim yeni diğerleri geçen yılki hali bu yıl daha çok olmasını ümit ediyorum.minnacık bahçemde 90 ağaç 15 çeşit meyve 12 çeşit üzüm var
Bahçenizin koordinatlarını yollamanızı rica etsek...
Gelir yeni hallerini fotoğraflamaya çalışırım ;D
Tabi bizim Tezmertek Murat ın deyimiylede ham hum şaralop yaparız artık
profilimde google eartten bakabilirsiniz.balıkesir paşaalanı mahallesinde.birkaç yıla kalmaz apartmanların tam ortasında vaha gibi kalacak ve ben orayı bozmayacağım yanındaki arsayıda alıp vahayı genişleteceğim ;D bir bakın isterseniz.tahmin ettiğiniz gibi şehir dışında değil ;D ve gerçekten minnacık.716 metrekare. isterseniz ağaçların listesinide yaparım tek tek : istermisiniz