Pickup Defender

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan officer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,971

Etiketler

Ynt: Pickup Defender

dturan' Alıntı:
Bayramda Tafa nın elektrik tesisatını toparlarken geri vites müşürünü fazla sıkmıştım geri vitese geçmedi araç. Ince bir ayar yaptık geçti vitese. O bile olabilir.


Sent from my iPhone using Tapatalk

kardeşim senden sonra bende bir ince ayar daha yaptım dik yokuşta geri giderken atma falan yaptı. bir iki diş daha gevşettim şimdi bir sorun yok.
 


Ynt: Pickup Defender

hayırlı olsun tarık bey,, güncel fotoları. bekliyoruz
 



Ynt: Pickup Defender

Arkadaşlar pazartesi günü aracımı gösterdiğim bir usta vites atmasına senkromeç tırnağı varmış onun sebep olacağına dair bir şey söyledi burada ki ustalara her ne kadar güvenmesem de böyle bir sorun olabilir.
 


Ynt: Pickup Defender

İbrahim bey,
benim araçta yokuş inişlerinde motor devri yükseldiğinde atma yapıyor. benim baskı balata da bitmeye yakın ondan mıdır diye düşünüyordum sanayide ustaya sorduğumda baskınında etkisi olabilir. ama asıl sebebi senkromeç tırnağı yada aylarında sorun olabileceğini söyledi. baskı değişirken anlıcaz sorunun ne olduğunu.