rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 7 Haz 2014 #17 Ynt: Piknik Tatil Oldu 8.gün-Salata için yeşillik toplayıp çevrede bolca gezinti yaptık.
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 7 Haz 2014 #18 Ynt: Piknik Tatil Oldu
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 7 Haz 2014 #19 Ynt: Piknik Tatil Oldu 9.gün-Büyük tüp bitti(geceleri soba yanıyor)dönelim mi dedim,"küçük tüp var"dedi çırak.
Ynt: Piknik Tatil Oldu 9.gün-Büyük tüp bitti(geceleri soba yanıyor)dönelim mi dedim,"küçük tüp var"dedi çırak.
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 7 Haz 2014 #20 Ynt: Piknik Tatil Oldu Bu gün arkadaşımız Firkat ve eşi geldiler.
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 7 Haz 2014 #21 Ynt: Piknik Tatil Oldu Akşam gezintisi ve yeşillik toplama.
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 7 Haz 2014 #22 Ynt: Piknik Tatil Oldu Akşam hazırlıkları
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 7 Haz 2014 #23 Ynt: Piknik Tatil Oldu 10.gün-
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 7 Haz 2014 #24 Ynt: Piknik Tatil Oldu Kahvaltı için evden çıkan hikmet ve eşi bir hafta sonra kamp alanına geri döndüler.
Ynt: Piknik Tatil Oldu Kahvaltı için evden çıkan hikmet ve eşi bir hafta sonra kamp alanına geri döndüler.
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 7 Haz 2014 #25 Ynt: Piknik Tatil Oldu Karavancı Orhan abi ailesi ile günübirlik piknik yapmaya geldiler.
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 7 Haz 2014 #26 Ynt: Piknik Tatil Oldu Akşam yemeğinden sonra arkadaşlar gittiler.Firkat arkadaşımızın sazı ve sesi ayrı bir renk oldu.
Ynt: Piknik Tatil Oldu Akşam yemeğinden sonra arkadaşlar gittiler.Firkat arkadaşımızın sazı ve sesi ayrı bir renk oldu.
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 7 Haz 2014 #27 Ynt: Piknik Tatil Oldu 11.gün-Öğleden sonra toparlanıp döndüm. Zaman zaman yağmurlu,bazen güneşli ama hep güzel geçti..............
Ynt: Piknik Tatil Oldu 11.gün-Öğleden sonra toparlanıp döndüm. Zaman zaman yağmurlu,bazen güneşli ama hep güzel geçti..............
S smlhyk Kamp II Mesajlar 265 Tepkime Puanı 8 Yer Ankara 7 Haz 2014 #28 Ynt: Piknik Tatil Oldu Güzel geçmiş iyi bir tatil olmuş yer tam olarak neresi
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 7 Haz 2014 #29 Ynt: Piknik Tatil Oldu smlhyk' Alıntı: Güzel geçmiş iyi bir tatil olmuş yer tam olarak neresi Genişletmek için tıkla ... Ankara dan kızılcahamama giderken yukarı karaören köyü civarı.
Ynt: Piknik Tatil Oldu smlhyk' Alıntı: Güzel geçmiş iyi bir tatil olmuş yer tam olarak neresi Genişletmek için tıkla ... Ankara dan kızılcahamama giderken yukarı karaören köyü civarı.
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 7 Haz 2014 #30 Ynt: Piknik Tatil Oldu Uzun zamandır forum sayfasında göremediğimiz Ankara'lı arkadaşlarımızla, güzel geçmiş bir etkinliğin paylaşımında buluşmak iyi geldi...Özlemişiz....
Ynt: Piknik Tatil Oldu Uzun zamandır forum sayfasında göremediğimiz Ankara'lı arkadaşlarımızla, güzel geçmiş bir etkinliğin paylaşımında buluşmak iyi geldi...Özlemişiz....
yalcg Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara 7 Haz 2014 #31 Ynt: Piknik Tatil Oldu Rıfat bey ve tüm katılan arkadaşları, ne iyi etmişsiniz. Çok da keyifli tüm fotoğraflarınız. Yeni keyifli nice mutlu kamplara.
Ynt: Piknik Tatil Oldu Rıfat bey ve tüm katılan arkadaşları, ne iyi etmişsiniz. Çok da keyifli tüm fotoğraflarınız. Yeni keyifli nice mutlu kamplara.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 9 Haz 2014 #32 Ynt: Piknik Tatil Oldu enverdede' Alıntı: Uzun zamandır forum sayfasında göremediğimiz Ankara'lı arkadaşlarımızla, güzel geçmiş bir etkinliğin paylaşımında buluşmak iyi geldi...Özlemişiz.... Genişletmek için tıkla ... Dedemin bu cümlelerine katılıyorum , ne güzel bir etkinlik olmuş, herkese bol selam
Ynt: Piknik Tatil Oldu enverdede' Alıntı: Uzun zamandır forum sayfasında göremediğimiz Ankara'lı arkadaşlarımızla, güzel geçmiş bir etkinliğin paylaşımında buluşmak iyi geldi...Özlemişiz.... Genişletmek için tıkla ... Dedemin bu cümlelerine katılıyorum , ne güzel bir etkinlik olmuş, herkese bol selam