Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,471

Etiketler

Ynt: Pınarhisar Doğa Şenliği ve Kıyıköy - Kastro Fotoğraf Gezisi

arkadaşlar hepsi birbirinden güzel fotograflar gözlerinize sağlık bakarken dinlendiren bu manzaraları canlı canlı görmek daha bir başkadır eminim umarım başka bir etkinlikte buluşuruz

e hani yiyenbilir? nerede yeme sanatı? nerden emin olcez biz şimdi o balıı yediinize?

aslında böyle bir soru gelebileceğini düşünerek ben fotoğraflamıştım korhan. ama malesef bilgisayarımdaki problem yüzünden gönderemiyorum.

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
aslında böyle bir soru gelebileceğini düşünerek ben fotoğraflamıştım korhan. ama malesef bilgisayarımdaki problem yüzünden gönderemiyorum.

derya dua ederse, böyle eder işte ;D

sorma şaka gibi. zaten bu gün arayıp hatırını sordum. neme lazım kızdırmaya gelmez.

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
Yok abi; görmden inanmam ben

Thinkerbel' Alıntı:
Acil bir düğün yeri bulmamız açığı kapatmamız lazım bu durumda )

halay cektiğimiz teyzenin soylediğine göre, 2 hafta sonra yeni bir dügün varmıs koyde. bunun sonuna yetiştiniz, onu bari kacırmayın dediler.
meydanda damat trası yapılması da cabası )

sevgi' Alıntı:
halay cektiğimiz teyzenin soylediğine göre, 2 hafta sonra yeni bir dügün varmıs koyde. bunun sonuna yetiştiniz, onu bari kacırmayın dediler.
meydanda damat trası yapılması da cabası )

walla 3 gün 3 gece sürüyormuş bu Kıyı köyde düğünler... Bizim ekip 3 gün kalsın orada köyün yarısının adı Gezenbilir köyü olarak değişir kesinnnnnn... )

BamBina' Alıntı:
halaydan sonra bir de roman havası başlamaz mı ;D orda işte makineyi çantaya koydum ve atmışşşş yetmişşş

Belli belli... halaydan sonra film kopmuş, kimseden halay sonrası fotoğrafları çıkmadı )))

Sıra bende arkadaslar...
Bende sonunda bu güzel geziden çektigim fotoğraflardan beğendiklerimi yolluyorum...