Pirelli Scorpion STR kullanan var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wildboy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,683

wildboy

Ana Kamp
Bir takım yeni lastik almak istiyorum. Kışın kayağa gitmek dışında yazın genelde şehir içindeyim. Sessiz ve yumuşak olsun istiyorum. Michelin, Bridgestone ve Good Year çok pahalı geldi Pirelli uygun görnüyor. Ne dersiniz, beklentimi karşılar mı?

Etiketler
Ynt: Pirelli Scorpion STR kullanan var mı?

Kumholara bi bakın derim fiyat performans olarak uygundur.

Kumho asla düşünmem arkadaşlar. Kimseye de tavsiye etmem. Alırken ucuz geliyor ama bir sene geçmeden taş gibi sertleşiyor. Ayrıca ıslak asfaltta asla güvence vermiyor bana kullanırken.

Hocam ben yazları kumho 215/65/16 ölçülerinde 4 mezsim olanını kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım kışları lassa kullanıyorum.Belkide sürekli kullanmadığımdan iyi olduğunu düşündüm.ancak cevremdende bir şikayet duymadım.

Benim aracın ölçüleri 225/55/17 dostum. Yani yanaklar ince. Bu nedenle sert lastik hemen kendini hissettiriyor. Kumho daha önce kullandım, hiç memnu kalmadım.

Doğrudur hocam ancak ben memnunum sonuçta her markanın iyisi kötüsü var.

Haklısın.
Pirelli Scorpion STR kullanan var mı arkadaşlar?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri