Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 339,186

Daha büyük, imkanları daha iyi olan bir karavanla evsiz yaşamı da deneyebilirim önümüzdeki yıllarda. Şimdi için çok acele etmeye gerek yok. Hem evde hem karavanda idare ederim ama sürekli karavanda kalmak istersem o zaman büyük bir karavan alacağım.
 


253044 131419840336956 2049543411 n

Yıllarca yol arkadaşlığı ettiğim şimdi anılarda kalan bir yol arkadaşım. Birlikte çok gezdik. Motosikletle gezmek çok daha hafif ve ekonomik bir seçenek. Bu yüzden çok uzun seyahatleri rahatlıkla arka arkaya motosikletle yapabiliyorduk. Heybesine kamp eşyalarını koyar benzini de koyar istediğim her yere giderdim. Ege'de motosikletle çok gezdim. Yukardaki motosikletle İstanbul'a gidip boğaz köprüsünden geçmişliğim vardır. Hafif ama güzel sağlam bir motordu.
 







Çelebi, 500kg civarı, son derece dengeli güzel bir karavandı. Üstü tamamen açılabilir yapmıştım. Yerli ve milli bir karavan idi. Arka bahçemde tut şunun ucunu diyecek bir kişi dahi olmadan yaptım bu güzel karavanı. Hala isteyince yapabileceklerim konusunda kendimle övünmemi sağlayan karavandır. Çünkü ben onun için eğitilmemiştim. Kaynak yapmayı bile kendi kendime öğrenmiştim onu yaparken. Çelebi'de çok emeğim vardır. Çünkü dış boyası da sentetik ve zımparalanması, dolgu verniklenmesi ve tekrar zımparalanıp kat kat boyanması gerekti. Ama sonuçta ortaya sevdiğim bir sonuç çıktı.
Çelebi ile yapımı esnasında bile çok sayıda kampa katıldım. zaten hiçbir zaman bitmedi. Onu Foça belediye otoparkına terketmek zorunda kaldım. çünkü fena hastalandım ve çekici aracım da satıldı ilerleyen yıllarda. Halen Foça civarında kullanıldığını haber edenler oluyor. (İlerleyen yıllarda başka ellere geçmiş)
 








Eskileri karıştırmış sın hocam, iyi oluyor bazen. Hem anılar canlanıyor, hemde terapi gibi oluyor.
Evet, Eskileri karıştırmak iyi oluyor. Selamlar.
İnsan yılların nasıl gelip geçtiğini daha iyi tahayyül ediyor.
Benim esas İzmir çevresinde yaptığım toplu kamp etkinliklerinin resimleri kaybolmuş.
Benim eski resmim olan varsa atsın arkadaşlar.
Özellikle 2009-2013 yıllarından,
elinizde EGEKAMP veya Kampçıyız guruplarının kamplarından
etkinlik fotoğrafı varsa bana atarsanız sevinirim.
 



Evet, Eskileri karıştırmak iyi oluyor. Selamlar.
İnsan yılların nasıl gelip geçtiğini daha iyi tahayyül ediyor.
Benim esas İzmir çevresinde yaptığım toplu kamp etkinliklerinin resimleri kaybolmuş.
Benim eski resmim olan varsa atsın arkadaşlar.
Özellikle 2009-2013 yıllarından,
elinizde EGEKAMP veya Kampçıyız guruplarının kamplarından
etkinlik fotoğrafı varsa bana atarsanız sevinirim.

Bazen bizde tab edilmiş eski resimlere bakarken, hep diyorum son yıllarda çektiğimiz resimleri derleyelim baskı yaptıralım diye ihmal ediyoruz. Halbuki 30 - 40 yıllık resimler hala duruyor. Dijitalde olan bir kaç yıllık resimleri bile bulamıyoruz bazen.
Yakın zamanda aile dostumuz ile eski resimlere bakarken bir baktım albümdeki tab edilmiş resmi ekran kullanıyormuş gibi büyütmeye çalışıyor:tearsofjoy: bizde bir kahkaha koptu, abi öyle bi alışmışız ki refleks olarak resmi büyütmeye çalıştım diyor.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,965
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst