<div class="bbWrapper">Arkadaşlar,<br />
Ben arkadaşlık konusuna şöyle bakıyorum:<br />
Benim bir kez arkadaşım dediğim kişi ömür boyunca benim arkadaşımdır.<br />
Ve ben arkadaşlarımı üzecek laflar etmem, Başkalarına da ettirmem,<br />
Ederlerse de oradan uzaklaşırım. Bence insanların birbiri arkasından gereksiz yere laf etmesinden<br />
daha saçma bir şey yok. Bana açık açık hakaret etmek isteyen insanların lafıyla bile bir şey olmadım.<br />
Hayatımı en keyifli biçimde devam ettiriyorum. Bence böyle şeyler saçmalıktan ibaret.<br />
Sadece saçma insanlar insanların arkasından iftira eder. Benim böyle bir şeye ihtiyacım yok.<br />
Bir insan hayatını istediği gibi, özgür yaşar. Kimseye de hesap vermez. Bence doğrusu da budur.<br />
Kimsenin hayatı da benim umrumda değildir. Benim hayatımın da kimsenin gündeminde olmasına gerek yoktur.<br />
Ben yaptığım hatalar için pişman oldum, gereğinde özür de diledim ama insanlar bana sadece saldırdı ve iftira etti.<br />
Düzgün insanlar olduklarını düşünmüyorum. Niyetleri bozuk bazılarının baştan. Ama sorun değil. Bu da onların kendi kalitesi. Bazıları hiç özeleştri yapamadan yaşayıp gidiyor.<br />
Bence biz bir avuç karavancıyız ve hepimiz bu işin geleceği için kendimizce sorumluluk aldık. Paylaşımlar yaptık, aktif olduk. Siteler kurduk. Kamplar yaptık. Yedik, içtik. Ateşin başında yıldızların altında olduk. Vallahi de en iyisini ve doğrusunu biz yaptık. Bir daha olsa yine aynılarını yaparım. Bu benim hayatım, benim doğrularım...</div>