KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Pirinçci Kemerburgaz Orman Gezisi (02 Mayıs 2009)
Valla Hasan İkitelli'de bir yıkamacım var, 30 lira istemiş Selim'de iyi temizle 35 veririm demiş ama ben dayanamadım 50 lira verdim.Adamı hoş tutmak lazım yoksa iş başa düşüyor.
ufuk28' Alıntı:
Valla Hasan İkitelli'de bir yıkamacım var, 30 lira istemiş Selim'de iyi temizle 35 veririm demiş ama ben dayanamadım 50 lira verdim.Adamı hoş tutmak lazım yoksa iş başa düşüyor.
Ufuk Bey valla bravo. Tek araçla cesurca bir gezi yapmışsınız. Bizim GVitaralar buralardan biraz zor çıkardı. Bu arada araçlarımız dışında bir ortak noktamız daha varmış, benim de oğlumun adı Kerem. Kerem'e sevgiler..
Ufuk abi yeni aracınla yine dalmışşın maceraya ama güzel olmuş,takdir ettim giderek kendini geliştiriyorsun, artık seneye sen bizi parkurlara götürmeye başlarsın , Şilede gözlemecilerden, bir merhabadan, bir güzel sohbetten nereye dimi görüşmek üzere.
Notlakayı radyatör ızgarasından söküp tampon sağ veya sol tarafına sac vidası ile sabitle, Radyatörün hava girişi açık kalsın yazın hava çok lazım olacak.