selamlar arkadaşlar benim 2 tane pitbulum var..LÜTFEN GERÇEK BİR HAYVAN SEVERSENİZ BU YAZDIKLARIMIN HEPSİNİ OKUMANIZI RİCA EDİYORUM. onlardan gayet memnunum.asla dövüştürmem.onları çok severim..fakat gündenmdeki olaylardan rahatsızım günümüzde yüzlerce binlerce köpek ısırması olmasına rağmen pitbull ısırdığında aaa pitbull adam yedi aaa pitbull çocuk katili bu ne kardeşim yaaa..basın bi yandan halk bi yandan pitbull deyince milletin artık soluğu kesiliyor..ben bir gün köpeklerimi gezdirirken köpekler çok hoşuna gidiyor halkın aaaa ne tatlılar cinsi ne bunun ben pitbull deyince ayyyyy uzak tut diyorlar..yok pitbull böyle bir köpek değil..suç yetiştirenlerde asıl katil sahiplerii..köpeği iyi yetiştirirsen iyi kötü yetiştirirsen kötü olur..siz şimdi istediğiniz cins köpeği alın ve bunların aynısını ve daha fazlasını yapın bakalım neler oluyor...
1- daima kızdırın
2-daima kanlı et verin ve yemeklerine acı biber katmayı unutmayın..
3-karınlığa atın sadece akşam gezdirin ve gezdirme süresi en fazla 1 saat olsun..
4-dövün şefkat göstermeyin..
5-zincire daima bağlı olsun ve aklınıza gelen her türlü kötülük..bunları yaparsanız golden da böyle olur jack russel de böyle olur...hepsi böyle olur..
lütfen bu konuda hassasiyet gösterelim..pitbull katil köpek değildir..onları yetiştirenler dövüştürenler katildir...
1- daima kızdırın
2-daima kanlı et verin ve yemeklerine acı biber katmayı unutmayın..
3-karınlığa atın sadece akşam gezdirin ve gezdirme süresi en fazla 1 saat olsun..
4-dövün şefkat göstermeyin..
5-zincire daima bağlı olsun ve aklınıza gelen her türlü kötülük..bunları yaparsanız golden da böyle olur jack russel de böyle olur...hepsi böyle olur..
lütfen bu konuda hassasiyet gösterelim..pitbull katil köpek değildir..onları yetiştirenler dövüştürenler katildir...