Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,169
Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!

concrete' Alıntı:
Uygulama yapılmıştı, İstanbul'dan katkıda bulunmaya çalıştık, umarım faydası olmuştur.

Güven beyin desteğiyle Ankara'da bmd marka lpg taktırdım,daha önce mitsubishi pajero aracımda prins lpg taktırmıştım,belki erken ancak 200 km kullandıktan sonra diyebilirim ki bmd ye lpg sistemi demek haksızlık diğerlerinden ayrı bir yere koymak gerek...

Şu an için tek sorunum 40 ltlik lpg tankı yerine boy ölçüsü aynı çapı farklı daha büyük kapasiteli bir tank takmak...

Etiketler

Kürşat bugün işyerime uğrayıpşehir içi yakıt tüketimini iletmiş; 38 krş/100 km.

Yükseltilmiş, büyük lastikli bir 6 silindir için süper bir değer.

Bu hafta Rize'ye gidip 3 adet Cherokee yi LPG lendireceğiz. :smiley:

Neden daha pahalıya yol yapasınız ki!!!

Güven bey merhaba,
Sitenizi hack'lemişler.

selamlar
lpg nin bobini bozması gibi bir durumla karşılaştınızmı.
iki tane bobin bozdum. çözüm bulmadan üçüncüye para vermek istemiyorum.

emre_ozk' Alıntı:
selamlar
lpg nin bobini bozması gibi bir durumla karşılaştınızmı.
iki tane bobin bozdum. çözüm bulmadan üçüncüye para vermek istemiyorum.

Böyle bir şeyi hiç duymadım. LPG sistemi bobine sinyal vermiyor. Bobin benzinde yaptığı gibi görev yapıyor. Sanırımbaşka bir sorun var. Dilerseniz bir uğrayın, bakalım.

1 lt benzin 4.30 tl mertebesine geldi. gerçekten bir yerden bir yere çok daha fazla para harcayarak gitmenin hiç bir anlamı yok.

Performans kaybı olmaksızın %40 tasarruf...

Aracınıza zarar vermeksizin %40 tasarruf...

Arıza, problem yaşamaksızın %40 tasarruf...

50 krş tüketimle 500 km yol yaparken 250 yerine 30 krş tüketimle 150 tl harcayın...

Ayda 500 tl benzin alıyorsanız, 200 tl tasarruf yapacaksınız. Bunun bir kısmı LPG sisteminin aylık ödemesini karşılamaya yeterli...

www.akislpg.com

Mayıs için 22 araçlık kontenjanımız kaldı.

Güven Bey;
öncelikle merhaba. bende yeni bir LC VX100 almak üzereyim. alacağım araçta lpg sistemi yok. prins marka lpg sistemi taktırmayı düşünüyordum taki sizin yazınız okuyana kadar. benim lpg sistemini taktırmak için çok vaktim olmayacak. o yüzden montaj süresi ne kadar sürüyor acaba?

hrn555' Alıntı:
Güven Bey;
öncelikle merhaba. bende yeni bir LC VX100 almak üzereyim. alacağım araçta lpg sistemi yok. prins marka lpg sistemi taktırmayı düşünüyordum taki sizin yazınız okuyana kadar. benim lpg sistemini taktırmak için çok vaktim olmayacak. o yüzden montaj süresi ne kadar sürüyor acaba?

1 tam gün gerekir bize. İstenilen tank ölçüsüne bakıp, eğer piyasada bulunabilenlerin dışında ise, sipariş ederiz. Vx100 lerde stepne yerine koymak mümkün olabiliyor. Sipariş etmek durumunda kalırsak, geçici olarak başka tank takarız; tank gelince değiştiririz.

concrete' Alıntı:
Böyle bir şeyi hiç duymadım. LPG sistemi bobine sinyal vermiyor. Bobin benzinde yaptığı gibi görev yapıyor. Sanırımbaşka bir sorun var. Dilerseniz bir uğrayın, bakalım.
Bu aralar aracı biraz kurcaladım bobinle alakası yok gibi. galiba lpg kalibrasyon istiyor.
aracı benzine alıp akü kutup başını sökünce aracın ecu bilgileri sıfırlanıyor. soğukken motoru çalıştırdımda benzinde tekleme patlatma stop etme olayı ortadan kalkıyor.
lpgye aldığımda ise bir kaç gün sonra ilk çalışmada benzinde devir düşmesi tekleyek çalışma vs. lpg de hiç bir sorunum yok. bobinde arıza olsa lpgde kendini daha çok belli eder herhalde.

Benim aracımda lpg ruhsata işli lpg sistemini değiştirsem tekrar ruhsatta değişiklik yapmam gerkiyormu tüvde sorun olurmu.

emre_ozk' Alıntı:
Bu aralar aracı biraz kurcaladım bobinle alakası yok gibi. galiba lpg kalibrasyon istiyor.
aracı benzine alıp akü kutup başını sökünce aracın ecu bilgileri sıfırlanıyor. soğukken motoru çalıştırdımda benzinde tekleme patlatma stop etme olayı ortadan kalkıyor.
lpgye aldığımda ise bir kaç gün sonra ilk çalışmada benzinde devir düşmesi tekleyek çalışma vs. lpg de hiç bir sorunum yok. bobinde arıza olsa lpgde kendini daha çok belli eder herhalde.

Benim aracımda lpg ruhsata işli lpg sistemini değiştirsem tekrar ruhsatta değişiklik yapmam gerkiyormu tüvde sorun olurmu.

Yasal olarak lpg sistemi değiştiğinde ve hatta söküldüğünde bile tekrar işlem yapılması gerekir. Ancak uygulamada böyle bir durum yok. TÜV de de sıkıntı çıkmıyor.

Aracınız arıza kaydediyor. Bunun sebebinbulmak için kaydedilen arızayı okumak gerekebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR