KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tabi Kürşadcığım, biz dayanıklı çıktık, gece 2 lere kadar otur, sabah 7 de kalk......birde sözümüz neyse o oluyor.yok geç vakit yükleyeceğim, yok maç bitsin...vs. bahaneler....n'ooldu maç ??? cücükle aramızdaki ilişki sadece kebapla bağlantılıdır ;D ;D
Erkannnn, bu Mert verdiğin lastiklerle karda da batmayı başardı...çamur olmuyor, kar olmuyor, bir tek çöl kaldı...oralara mı gitsek...kabak senin başına patladı yine.... ;D ;D
bulent abı gecmıs olsun bol bol bortakal suyu havuc suyu ıc abı anında gecer ben oyle yapıyorum hergun portakal havuc elma ne varsa katıyorum masallah tık yok
muharrem saol kardesım yaptık suzıyı ama gıtmıyor lastık zor donuyor arazıde ayna marudını degıstırcem mehmet beccede 15 gun sonra gelıyormus bırde kılıt arkaya tamamdır
biz dayanıklı çıktık, gece 2 lere kadar otur, sabah 7 de kalk......birde sözümüz neyse o oluyor.yok geç vakit yükleyeceğim, yok maç bitsin...vs. bahaneler....
Olcayto Bey emeğinize sağlık,
Sizin fotoğrafların ve anlatımın kötü yanı, bağımlılık yapması, her hafta devamını bekliyoruz.
Acil şifalar dilerim, selamlar.