Planlı Kartepe - Keltepe - Plansız 4x4 Kayak Gezisi : )))) (21.Mart.2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 216
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,321
Ynt: Planlı Kartepe - Keltepe - Plansız 4x4 Kayak Gezisi : )))) (21.Mart.2010)

Bülent abi geçmiş olsun, Hep Mert'ten kaynaklanıyor bu...dolaştı ortalıklarda fanila ile bizde ona kandık ince dolaştık..... ;D ;D

Şaka bir yana havaların dengesizliği, güneş olması aldattı bizi, arabaya inip binerken korumadık kendimizi.....

Etiketler

olcaytogezer' Alıntı:
Bülent abi geçmiş olsun, Hep Mert'ten kaynaklanıyor bu...dolaştı ortalıklarda fanila ile bizde ona kandık ince dolaştık..... ;D ;D

Şaka bir yana havaların dengesizliği, güneş olması aldattı bizi, arabaya inip binerken korumadık kendimizi.....

valla abi akşam ben bide resimleri ondan yükleyemedim.. direk uyumuşum... ;D

Aramizda iki genc varmis Olcayto ile ben anlasildi dierleri pert ;D ;D ;D

Tabi Kürşadcığım, biz dayanıklı çıktık, gece 2 lere kadar otur, sabah 7 de kalk......birde sözümüz neyse o oluyor.yok geç vakit yükleyeceğim, yok maç bitsin...vs. bahaneler....n'ooldu maç ??? cücükle aramızdaki ilişki sadece kebapla bağlantılıdır ;D ;D

paylasım ıcın tesekkurler,cok guzel fotolar :smiley:

gps kullanmakdan hala anlamiyorum ama sanirim dunku rotamiz boyle biseydi ;D
[attachment=2]

kuzuyayla map.jpg

olcaytogezer' Alıntı:
..

Erkannnn, bu Mert verdiğin lastiklerle karda da batmayı başardı...çamur olmuyor, kar olmuyor, bir tek çöl kaldı...oralara mı gitsek...kabak senin başına patladı yine.... ;D ;D

...

Daha dur baba,dün 1 bugün 2 :D bata çıka bata çıka olucak herşey :D

arkadaşlar sağolun tşk ederim sürünme modundayım ... :-\ sizleri izlemekle yetiniyorum kusura bakmayın daha sonra aranıza katılırım ... :-X

güneşli havada karlı bir etap harika fotoğraflar paylaşım için teşekkürler

bulent abı gecmıs olsun bol bol bortakal suyu havuc suyu ıc abı anında gecer ben oyle yapıyorum hergun portakal havuc elma ne varsa katıyorum masallah tık yok

muharrem saol kardesım yaptık suzıyı ama gıtmıyor lastık zor donuyor arazıde ayna marudını degıstırcem mehmet beccede 15 gun sonra gelıyormus bırde kılıt arkaya tamamdır

Biz burada çamuru zor buluyoruz siz kayak yapıyorsunuz,yani fakirin önünde ekmek yenir mi? ;D

Kürşat'cım Praktiker'de Disco bölümü var istediğin her alet var orada ;D

Bülent abi geçmiş olsun,saunaya gir güzelce terle birazda meyve suyu hemen iyileşirsin.

Bu arada pazar günü ne var?

Herkese selam :smiley:

Selam Tolga:smiley: pazar gunu hanimlar olmadan erkek erkege ve baya zor parkurlara girmeyi planliyoruz:smiley:

olcaytogezer' Alıntı:
biz dayanıklı çıktık, gece 2 lere kadar otur, sabah 7 de kalk......birde sözümüz neyse o oluyor.yok geç vakit yükleyeceğim, yok maç bitsin...vs. bahaneler....

Olcayto Bey emeğinize sağlık,
Sizin fotoğrafların ve anlatımın kötü yanı, bağımlılık yapması, :D :D her hafta devamını bekliyoruz.
Acil şifalar dilerim, selamlar.

arkadaşlar günaydın.. :-[ msj larınız için tşk ediyorum sağolun ama yinede sürünmeye devam 2.gün...aman kendinize iyi bakın ....sizleri uzaktan uzaktan izliyorum .....pazar gününe yetişmem lazım ... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR