hehe tamamdır alpaslan abiciğim bişi demedim yaaa ben anlamıyorum bu işten sorayım dedim üüüüüü tamma aselsan alırım senin tavsiyen üzerine ama bak burdan sölüyorum almadan bu kadar yaygara kopardın diyorsun bide memnun kalmazsam ne kadar yaygara koparacağımı bi düşün istersen
Merak etme bende gerekli araştırmaları yaptım. Aselsana karar verdim. Aselsanı olupta şikayet eden bir kişi bile duymadım. Özgür beyin dediği gibi sadece fiyatı biraz yüksek. Ama değdiğini çok uzun yıllar sonra farkedeceksin. Çünkü 20 yıl geçse hala çalışıyor olacak
hehe tamamdır alpaslan abiciğim bişi demedim yaaa ben anlamıyorum bu işten sorayım dedim üüüüüü tamma aselsan alırım senin tavsiyen üzerine ama bak burdan sölüyorum almadan bu kadar yaygara kopardın diyorsun bide memnun kalmazsam ne kadar yaygara koparacağımı bi düşün istersen
adnan abii ben sebze takılıyorum yaaa sağol sana karideslerinle mutluluklar yediğim et cinsi tavuk köfte sucuk diğerleri benim için işkence yumurta bile kamp dışında ağzıma sürmem ne hikmetse bi iki çatal giriyo midemize kamplarda
yav ben hepsi buradan baktımda cidden fiyat biraz pahalıymış neyse daha uygun buluruz bi yerlerden sanırım bunun teklisi satılmıyomu çiftmi almak zorundayız
yaa ben dün söleyemedim bana siz alsanız diye adamlarla çok muhabbetim yoktu zatende neyse geçen bana işleri düştü sağlık raporu için onun yüzsüzlüğünümü yapsam acaba
Telsiz muhabbetini takip ediyorum birtanede bana lazım Bala Nevşehir arası yolculuk için telsiz bir vinç iki gerçi suya düştü hayallerim ama sonuçta herzaman lazın olur.
arkadaşlar konuyu ilk mesajdan itibaren okudum. telsiz almak isteyen arkadaşlar öncelikle ne kadar mesafe görüşmek istiyorsunuz, ne kadar sağlam bir cıhaz istiyorsunuz,batarya süresi ne olmalı ,gerektiğinde tamir imkanı (yedek parça) gibi bir çok farklı seçeneniz var. ama ben bu telsizi bir kere alayım bir daha düşünmeyeyim diyorsanız yaesu, icom, gibi firmaların pmr olarak satılan ürünleri var bu cıhazları hem lisanssız kullanma imkanınız var hemde lisansınız varsa amatör frekanslarda kullanma imkanınız var.daha detaylı bilgi isteyen arkadaşımız varsa özelden mesaj yazabilir