PMR Telsiz Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,141
Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum

Bahar şenliğine bitse iyi çiğdem menü'ye ilaveten güveçte karides ilave ettik belki tadına bakarsın.. :'(

Etiketler

hehe tamamdır alpaslan abiciğim bişi demedim yaaa :( ben anlamıyorum bu işten sorayım dedim üüüüüü :( tamma aselsan alırım senin tavsiyen üzerine ama bak burdan sölüyorum almadan bu kadar yaygara kopardın diyorsun bide memnun kalmazsam ne kadar yaygara koparacağımı bi düşün istersen :D

Merak etme bende gerekli araştırmaları yaptım. Aselsana karar verdim. Aselsanı olupta şikayet eden bir kişi bile duymadım. Özgür beyin dediği gibi sadece fiyatı biraz yüksek. Ama değdiğini çok uzun yıllar sonra farkedeceksin. Çünkü 20 yıl geçse hala çalışıyor olacak ;)

hehe tamamdır alpaslan abiciğim bişi demedim yaaa :( ben anlamıyorum bu işten sorayım dedim üüüüüü :( tamma aselsan alırım senin tavsiyen üzerine ama bak burdan sölüyorum almadan bu kadar yaygara kopardın diyorsun bide memnun kalmazsam ne kadar yaygara koparacağımı bi düşün istersen :D

adnan abii ben sebze takılıyorum yaaa sağol sana karideslerinle mutluluklar :D yediğim et cinsi tavuk köfte sucuk diğerleri benim için işkence yumurta bile kamp dışında ağzıma sürmem ne hikmetse bi iki çatal giriyo midemize kamplarda :D

yav ben hepsi buradan baktımda cidden fiyat biraz pahalıymış :D neyse daha uygun buluruz bi yerlerden sanırım :D bunun teklisi satılmıyomu çiftmi almak zorundayız :D

Hatırlıyormusunuz...

90' lar felan.... Lise yılları....

Servisin telsiziyle çapkınlık yapardık.... ;)

"Break Break, Arkadaş Arıyorum Arkadaş" :smiley: :D ;D

Ne günlerdi be.... :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Komşum var diyordun ona rica et. Aselsanda çalışanlara minumum %30-40 indirim vardır. Kendine diye alsın işte.. Ben öyle yapacam ;)
Bana da Alpaslan. Kafaya koydum, pnr lazım.... Ok?
Bende komşu yok. Daha doğrusu hepsiyle sadece mahkemede görüşüyorum :smiley:
Ok?

yaa ben dün söleyemedim bana siz alsanız diye adamlarla çok muhabbetim yoktu zatende neyse geçen bana işleri düştü sağlık raporu için onun yüzsüzlüğünümü yapsam acaba :D

Telsiz muhabbetini takip ediyorum birtanede bana lazım Bala Nevşehir arası yolculuk için telsiz bir vinç iki gerçi suya düştü hayallerim ama sonuçta herzaman lazın olur.

arkadaşlar konuyu ilk mesajdan itibaren okudum. telsiz almak isteyen arkadaşlar öncelikle ne kadar mesafe görüşmek istiyorsunuz, ne kadar sağlam bir cıhaz istiyorsunuz,batarya süresi ne olmalı ,gerektiğinde tamir imkanı (yedek parça) gibi bir çok farklı seçeneniz var. ama ben bu telsizi bir kere alayım bir daha düşünmeyeyim diyorsanız yaesu, icom, gibi firmaların pmr olarak satılan ürünleri var bu cıhazları hem lisanssız kullanma imkanınız var hemde lisansınız varsa amatör frekanslarda kullanma imkanınız var.daha detaylı bilgi isteyen arkadaşımız varsa özelden mesaj yazabilir

icom_ic7000.jpg

Mahmut bey, gönderdiğiniz resimdeki model/marka nedir, sizmi aldınız, kullanıyormuunuz? çokta şık bir şeye benziyor...:smiley:

ergun bey merhaba resimdeki benim kullandığım cıhazlardan birisi icom ic-7000 a sınıfı amatör belgesi ile kullanılabilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR