PMR Telsiz Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,006
Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum

sn reha bey, müdahaleniz için teşekkür ediyorum. size katılıyorum

Etiketler

merhaba
telsizin özellikleri hakkında bilgi verirseniz size yardımcı olmaya çalışırım, Aselsan COBRA'yı tavsiye ederim, hatta isteyenler olursa toptan olarak uygun fiyata temin edebilirim, ellerinizde bulunan arızalı Aselsanların da tamir ve bakımını yapabilirim.
mustafa şahin
0 312 358 92 97
bjk7_bjk7@hotmail.com
şahel oto aksesuar

Arkadaşlar bu istanbul telsiz merkezi diye biri çıktı ortaya ortalığı karıştırıyor.dikkat edin yanlış bilgiler veriyor.biz radyo amatörcüleri kötülüyor izinsiz cihazlar role kullandıklarını cumhurbaşkanından izinli olduklarını falan söylüyorlar kesinlikle yalandır.sizleri yanıltıyor.biliniz ki bu işi en iyi yapanlar Türkiye radyo amatörleri cemiyeti üyeleridir.Lisanslı kişilerdir gerekli mevzuaı bilgileri telsiz cihazları ve aksesuarları konusunda bu kişilerden veya derneklerden destek alabilirsiniz ben radyo amatörü olarak kullanacağınız cihazlar konusunda her türlü yardımı yapmak isterim.

ayrıca tecrübelerime dayanarak (5 yıl)

Hyt tc 446 pmr cihaz
kenwood tk 3201

fiyat konusunda
hyt tc 446 internette ayrı fiyat bayilerde ayrı fiyat ama her zaman bayii muhattap alınmalı
kenwood tk 3201 kaliteden ödün vermem derseniz biraz tuzlu bir cihaz en azından sık sık pil derdi çıkmıyor.profosyonele yakın olduğundan li-on bataryalı (li-on bataryalı cihaz almanızı tavsiye ederim)
piyasada satılan bütün cihazlardan yani pmr olanlardan alamayacağınız performansı bu cihazlardan alabilirsiniz.yani diyeceğim her zaman gerekli olacak bu cihazlara bir defa para verecekseniz en iyi performansı almanız gerekir.
73'ler

reha' Alıntı:
Selamlar,
eger paylasmak istediginiz bir bilgi var ise, lutfen burada paylasin. Yoksa, bir sitenin burada reklamını yapmanıza yada paylasilan bilgilere saygisizca yaklasmaniza gerek olmadigini dusunuyorum.

Reha abi saygılar sunarım "Arkadaşı uyardığın için"
O zaman biz radyo amatörleri telsizleri kapatalım eğer böyle bir şey varsa yani bol kepçeden sallama!!Bakın forumumuzda bir sürü amatör arkadaşlar abiler var her işi ehline sormakta fayda vardır.ben kendmi övme açısından kesinlikle yaklaşmıyorum ama bu işler öğrenme amacı gütmektedir."Ben biliyorum" dersem benim hiç bir şey bilmediğim ortadadır.ben başkalarından hiç bilmediğim birşeyi öğrenirim başkaları da benden öğrenir.Yani her zaman araştırmak güzeldir.

"Çok okuyan değil çok gezen bilir"

73'ler tüm foruma

sn.reha bey, kaan bey kardeşime aynen katılıyorum, bu istanbul telsiz merkezi, istanbulda gibi nickleri olan yanlış bilgiler veren burada sitelerinin reklamını yapıp ve arkadaşca yanlışlarını düzeltmeye çalışıpta fikirlerimizi beyan ettiğimiz zamanda hakarete uğrayan bizleriz. bu gibi insanları aramızda görmek istemiyoruz. Bende şahsınıza zaten durumu bildirmiştim. ilginiz ve arkadaşa, cevab-ı saygınızdan ötürü bende size teşekkürü bir borç bilirim, mesajınızı umarım almıştır.

sn kaan bey, bir sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim, pmr cihaz almak istiyorum 2 cihaz arasında karasız kaldım acaba ikiside çekim gücü ve özellikleri açısından aynımıdır yoksa farklımıdır? bu iki cihazla ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
1-Hyt tc 446 pmr cihaz
2-Wouxun kg-833

jeep4x4' Alıntı:
sn kaan bey, bir sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim, pmr cihaz almak istiyorum 2 cihaz arasında karasız kaldım acaba ikiside çekim gücü ve özellikleri açısından aynımıdır yoksa farklımıdır? bu iki cihazla ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
1-Hyt tc 446 pmr cihaz
2-Wouxun kg-833

hyt tc 446 cihaz almanızı tavsiye ederim internetten alırsanız garantide sıkıntı yaşarsınız araştırıp uygun bir bayiden almanızı tavsiye ederim çünkü bu cihazları bir defa alıyorsunuz.o nedenle altın gibi düşünüp ona göre yatırım yapmanız gerekir.cihaz aldığınızda Lİ-ON batarya olmasına özen gösterirseniz daha memnun kalırsınız.bakın bu tür cihazlar türkiye de yaygınlaşırsa haddinden fazla işe yaradığını göreceksiniz.afet haberleşmesi olarakta kullanıldığını belirtmek isterim.tabii bilinçlenmek gerekir.
Cep telefonuna inat telsiz hayattır.

73'ler

Herkese selamlar arkadaşlar...

Bu forumdaki ilk mesajım :smiley: google dan bişiiler arattım ve sizleri buldum :smiley: sadece bu bölümde açılmış olan 6 syfayı inceledim ve gerçekten çok şey öğrendim sizlerden... öncelikle bu bilgli paylaşımlarınız için herkese teşekkür ediyorum :smiley:

meslek lisesi elektronik bölümü mezunuyum.. 12 yıl oldu liseyi bitireli.. o dönemlerden kalma bi telsiz sevdam var.. ve yaklaşık 5 yıl önce çiftini 20 tl ye aldığım çok dandik bi PMR telsiz kulanıyorum:smiley:açıkcası her yerde de işimi görüyor :smiley: ama mesafeyi biraz daha uzatmak hedefindeyim. Tr şartlarında 0.5 w lisanssız kullanıma izin olduğunu biliyorum, bundan dolayı siz sevgili büyüklerime danışmak istedim..

http://www.midlandradio.com/Two-Way-Radio.BS3/GXT1050VP4 bu linkte görmüş olduğunuz telsiz 5w çıkış gücüne sahip, ikinci el satan birisi ile görüştüm av ve dağcılık ypatığını ve açık alanda 50 km çok rahat göüştüğünü sööledi.. sizce böyle bir telsizi satın alsam, başıma bela alır mıyım :smiley: alırsam nasıl bir bela olur bu :smiley:

hepinize sevgiler..

arkadaşım ben midland pmr almıştım üzerinde up to 28 mile yazıyor. denedim hepsi yalan.. bu cihazlar oyuncak.. fazla bir beklentin olmasın bence..daha bilgili arkadaşlar var sitede..mesela reha bey cvp verebililir eksik birşey söylediysem.. araştırdım daha profesyonel pmr cihazlar var piyasada..örnek olarak kenwood motorola falan.. ama fiyatlar epey yüksek.. bazı çin mallarıda var hyt, wouxun gibi.. kullanan arkadaşlar varsa bizi bilgilendirirlerse memnun olurum bende.. saygılar.

Merhaba arkadaşlar,şu an piyasadaki pmr cihazların(profesyonel anlamda kullanırsanız) en iyisi Motorola XTNİ bence,arkadaşım telsiz satışı yapıyor ve alan şirketler (güvenlik şirketleri,fabrikalar vs.)memnun,selamlar,saygılar.

sn telsego 1, arkadaşınızdan bizim için fiyat almanız mümkün mü, belki siteden başka pmr telsiz almak isteyenlerde olabilir

motorolaya söylenecek laf yok.. fiyat son mu? gezenbilir üyelerine özel bir indirim ve/veya özel ödeme koşulları olabilir mi?

Arkadaşlar motorola için son fiyat 130 usd+kdv dir,isteyen arkadaşa faturası kesilmiş olarak gönderilir,ücret peşindir,kredi kartına taksit imkanı yoktur,selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR