Polonezköy Kiraz Festivali (04-12 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,270

Etiketler
Ynt: Polonezköy Kiraz Festivali (04-12 Haziran 2011)

nordic1903' Alıntı:
Bi tarif rica edebilirmiyim :smiley: Burada ciddi bir dil problemi yaşıyorum..İngilizce bilene rastlamadım..Sormadan bulmam şart..

Ben bilmem :smiley:
Ipad ler ne kadar baktın mı hiç ?

nordic1903' Alıntı:
Bi tarif rica edebilirmiyim :smiley: Burada ciddi bir dil problemi yaşıyorum..İngilizce bilene rastlamadım..Sormadan bulmam şart..

Buyrun efendim :smiley:

[attachment=1]

Çince ismi: bā xī shāo kǎo wū :smiley:
Adresi:
Jing'an Branch: No. 1649, West Nanjing Road, Jing'an District (inside Jing'an Park)

Ama sen yine de gitmeden otelin resepsiyonundaki adama rica et, bunu bir kağıda Çince yazsın.
Ben hep öyle yapmıştım.
Ona rağmen kaybolduğum zamanlar oldu :smiley:

untitled.jpg

Bencede toplanalım arkadaşlar çok iyi olur ben askar olmam sebebiyle zaman açısından size pek iştirak edemiyorum ancak inşallah kiraz festivaline gelebilirim
Görüşmek üzere

Arkadaşlar 12 Haziran da Kiraz festivaline gidelim diyorsunuz ama 12 Haziranda Seçim varr, benim gibi seçimde görevli arkadaşlar olacaktırrr 5 Haziranmı olsa acabaa ?işimiz çıkmazssa katılmak isterimmm,

Herkes erken kalkıp oyunu kullansa sonra da direk Polenezköy' e gelse.
5 Haziran' da da SBS sınavı var.
11 Haziran yapalım ?

SEVAL' Alıntı:
Herkes erken kalkıp oyunu kullansa sonra da direk Polenezköy' e gelse.
5 Haziran' da da SBS sınavı var.
11 Haziran yapalım ?

Apolitik de değiliz ama seçimi nasıl atlamışız çözemedim :smiley: 11 Haziran Cumartesi günü , her cumartesi olduğu gibi yine işte olacağım..Bu gün için mutabık kalınırsa ben size ancak saat 2-3 gibi katılabilirim...

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Apolitik de değiliz ama seçimi nasıl atlamışız çözemedim :smiley: 11 Haziran Cumartesi günü , her cumartesi olduğu gibi yine işte olacağım..Bu gün için mutabık kalınırsa ben size ancak saat 2-3 gibi katılabilirim...

Cenk

Seçim sonrası süper olur.
12 Haziran en güzeli.

arkadaşlar festivale gidiş 12 haziran doğrumudur.ve nerede buluşuyoruz.

pardon seçimi bende unuttum ancak erkenden oyumuzu kullanıp festivale gidebiliriz bence makul siz nedersiniz arkadaşlar mesaj yazarsanız sevinirim

Bence de uygun.
Ama mutlaka oyumuzu kullanalım.
Hatta parmağında mürekkep lekesi olmayan gelmesin fetivale :smiley:

O HALDE HEPBERABER 12 HAZİRANDA SEÇİMDEN SONRA POLENEZKÖYDEYİZ DOĞRUMUDUR ARKADAŞLAR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR