Ynt: Polonezköy Kiraz Festivali (04-12 Haziran 2011)
selam herkese, iyi güzel de benim gibi sandıkda görevli olan ,yani başkan üye, partili üyeler, yada başka alanda görevli olan arkadaşlar olacaktır emenim,
maalesef çok istesekde katılamıyacağımm, 4-5 haziran çoğunluğa uygun olmadı anlaşılan, neyse kısmet işi , eeeh bizim yerimizide yersiniz kirazlarıııı,
,
aahhkatibim_34' Alıntı:
selam herkese, iyi güzel de benim gibi sandıkda görevli olan ,yani başkan üye, partili üyeler, yada başka alanda görevli olan arkadaşlar olacaktır emenim,
maalesef çok istesekde katılamıyacağımm, 4-5 haziran çoğunluğa uygun olmadı anlaşılan, neyse kısmet işi , eeeh bizim yerimizide yersiniz kirazlarıııı,
,
12HAZİRAN gezenbilir olarak başka bir etkinlik daha var ,tarih belirlerken bunuda göz önünde bulundurun derim http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75264.msg932466#msg932466
Valla bilmem ki ..Daha kaç kişi olduğumuzu bile bilmiyorum..Benim bitpazarından bi beklentim yok ..Gidersem de sırf milletle muhabbete giderim Ama Polonezköy'den bayağı arkadaşıma bahsetmiştim..Hatta annem bile heveslenmişti..Hepsinin Poloneze geleceği tutarsa ben bitpazarına gelemem zaten
Şu festival işini 4 veya 5 Haziran' a alsak olur mu
Şimdi Bit Pazarına gitmezsek ayıp olur. Bu yıl ilk kez yapılacak.
Biz de gidip bi bakınalım.
Ne dersiniz ?
SEVAL' Alıntı:
Ne dersiniz ?
4-5 HAziranda hem Kano Festivali var hem de benim Ağva'da verilmiş bir sözüm var ..Ama 11 Haziran derseniz uyarım..Olmadı Bit Pazarına gidip raflarında kiraz kalmış birileri var mı diye dua ederiz
SEVAL' Alıntı:
Ne dersiniz ?