Polonezköy Kiraz Festivali (04-12 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,290
Ynt: Polonezköy Kiraz Festivali (04-12 Haziran 2011)

selam herkese, iyi güzel de benim gibi sandıkda görevli olan ,yani başkan üye, partili üyeler, yada başka alanda görevli olan arkadaşlar olacaktır emenim,
maalesef çok istesekde katılamıyacağımm, 4-5 haziran çoğunluğa uygun olmadı anlaşılan, neyse kısmet işi , eeeh bizim yerimizide yersiniz kirazlarıııı,
,

Etiketler

aahhkatibim_34' Alıntı:
selam herkese, iyi güzel de benim gibi sandıkda görevli olan ,yani başkan üye, partili üyeler, yada başka alanda görevli olan arkadaşlar olacaktır emenim,
maalesef çok istesekde katılamıyacağımm, 4-5 haziran çoğunluğa uygun olmadı anlaşılan, neyse kısmet işi , eeeh bizim yerimizide yersiniz kirazlarıııı,
,

Günaydın,
4-5 Haziran sizin için uygunsa ayrı bir grup daha oluşturulup gidilebilir aslında.
Yeter ki niyetiniz gitmek olsun.

seval hanım size kolay gelsin allah yardımcınız olsun inşallah başka bir etkinlikte hep birlikte oluruz

Biz geliyoruz seval hanım ben siz gelemeyeceksiniz diye öyle mesaj attım pardon
ben ve eşim 12 haziran da oradayız gelenlerle orada görüşmek üzere.

12HAZİRAN gezenbilir olarak başka bir etkinlik daha var ,tarih belirlerken bunuda göz önünde bulundurun derim http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75264.msg932466#msg932466

nordic1903' Alıntı:
Bu durumda bizim kiraz olayımız yalan mı oldu :smiley: Ağaca tırmanamayacakmıyız Buraaaaak :'(

HAHAH
Walla Cenk Bitpazarı daha heyecanlı geldi bana.
Kirazı daha önceyemi çeksek acep ?

BOBO' Alıntı:
HAHAH
Walla Cenk Bitpazarı daha heyecanlı geldi bana.
Kirazı daha önceyemi çeksek acep ?

Valla bilmem ki ..Daha kaç kişi olduğumuzu bile bilmiyorum..Benim bitpazarından bi beklentim yok ..Gidersem de sırf milletle muhabbete giderim :smiley: Ama Polonezköy'den bayağı arkadaşıma bahsetmiştim..Hatta annem bile heveslenmişti..Hepsinin Poloneze geleceği tutarsa ben bitpazarına gelemem zaten :smiley:

merhabaa,,,

bende polonezkoye yakınım ve hep gitmek istedim bu festivale ,,size katılabilirmiyim

Şu festival işini 4 veya 5 Haziran' a alsak olur mu :smiley:
Şimdi Bit Pazarına gitmezsek ayıp olur. Bu yıl ilk kez yapılacak.
Biz de gidip bi bakınalım.
Ne dersiniz ?

SEVAL' Alıntı:
Ne dersiniz ?

4-5 HAziranda hem Kano Festivali var hem de benim Ağva'da verilmiş bir sözüm var ..Ama 11 Haziran derseniz uyarım..Olmadı Bit Pazarına gidip raflarında kiraz kalmış birileri var mı diye dua ederiz :D

SEVAL' Alıntı:
Ne dersiniz ?
Ben 12 sinde BitPazarında olurum işin gerçeği.
Bu haftasonu da zor.
Belki 11 inde yapabiliriz.
Ne dersiniz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR