Port Bagaj Üstü Sandık Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nordic1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,136

nordic1903

Grizzly Bushcraft
Yer
Kavacık - Istanbul
Web
www.imageresim.com
Arkadaşlar ;

Aşağıda fotolarda belirttiğim sandıklardan arıyorum..Seyahatlerde port bagaj üstünde kullanacağım , dayanıklı plastik malzemeden yapılmış sandıklar olduğunu biliyorum ama bilgi kaynağı sıkıntım var..

Nerede bulabilirim ?

Saygılar

Cenk

0911_4wdweb_71+2009_sema_show+land_rover_defender_110_camper.jpg

CamelTrophy09.jpg

untitled.jpg

Etiketler

Ynt: Port Bagaj Üstü Sandık Arıyorum

Üstteki iki foto ve üçüncü foto değişik malzemeler. Üçüncü fotodaki birçok firmanın ürettiği port bagaj. Benim ilgimi çekenler ise ilk iki foto. Bakalım kimlerden bilgi gelecek.

Port bagaj için örnek link : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-thule-x1-grand-lux-kapali-port-bagaj-670-eu-kdv/detay

Biz ilk 2 fotodaki kutuları manyetik teypleri taşırken kullanıyoruz, kolay kırılmaz su geçirmez çok kaliteli bir o kadar da pahalı kutular.
Genelde hassas elektronik malzemeler ve silah taşırken kullanılıyor.

Detaylı bilgi için

http://www.pelican.com/case_category.php?CaseSize=Medium%&New=%

hsbasar' Alıntı:
Biz ilk 2 fotodaki kutuları manyetik teypleri taşırken kullanıyoruz, kolay kırılmaz su geçirmez çok kaliteli bir o kadar da pahalı kutular.
Genelde hassas elektronik malzemeler ve silah taşırken kullanılıyor.

Detaylı bilgi için

http://www.pelican.com/case_category.php?CaseSize=Medium%&New=%

Hasan Bey ;

Kaynak için teşekkür ederim..Benzer ürünler www.devon4x4.com adresinde Expeditions linkinde var fakat dediğiniz gibi fiyatlar biraz can acıtıyor..Bahsettiğiniz bu firmanın ürünlerini satan Türk distribütör ya da benzeri bir firma varmıdır ? Bunların fiyatlarına nasıl ulaşabiliriz ?

Saygılar

Cenk

ben bıraz daha basıt ama goruntusu arabayı bozmuyacak bırsey arıyorum ıcıne bardak -ızgara -sac caydanlık ufakta olsa kılım ıncık cıncık koyabılecegım bırsey bakıyorum cunku benım arabada devamlı bagajda durcagına port bagajda durmaları benım acımdan daha ıyı olur

nordic1903' Alıntı:
Hasan Bey ;

Kaynak için teşekkür ederim..Benzer ürünler www.devon4x4.com adresinde Expeditions linkinde var fakat dediğiniz gibi fiyatlar biraz can acıtıyor..Bahsettiğiniz bu firmanın ürünlerini satan Türk distribütör ya da benzeri bir firma varmıdır ? Bunların fiyatlarına nasıl ulaşabiliriz ?

Saygılar

Cenk

Türkiyede benim bildiğim bir temsilcisi yok. Fiyatlar için peli firmasına direk yazabilirsiniz sanırım cevaplarlar.

İvedik hurdacılar sitesi, Caminin yanındaki pasajda antikacı var, bunlardan daha hacimli contalı ve vakumlu bir model vardı 450 tl istiyorlardı. yanılmıyorsam 1,5 ton yüke kadar kırılmaz diye bir ibare vardı üzerinde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR