Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Port Bagajda Kürek, Kazma vb. Bağlama Aparatı Temini
Arkadaşlar, grubumuzda bir arkadaşın (küçük ağa) aracının resimlerinde port bagajda kazma-kürek-balta vb bağlamaya yarayan aparat gördüm. Bu çok kullanışlı ve estetik aparatın resimleri aşağıdadır.
Bu tip yada buna benzer fonksiyonel aparatlar hakkında bilgisi olan var mı? nereden temin edilir?
Ynt: Port Bagajda Kürek, Kazma vb. Bağlama Aparatı Temini
Teşekkürler
Aslında buldum böyle aaparatlar ama kilit sistemi yok. Tenha bir yerde park edince birileri kolayca açabiliyor alıp bir de asma kilit uydurmayı düşünüyorum
erdal bey ben aracıma daha yeni taktım ,port bagaja montte ettim ve çok kullanışlı ,ses yok ,sallanma yok , isterseniz kilitte uydurabilirsiniz bu linkten bkabilirsiniz selamlar
cihanülker' Alıntı:
erdal bey ben aracıma daha yeni taktım ,port bagaja montte ettim ve çok kullanışlı ,ses yok ,sallanma yok , isterseniz kilitte uydurabilirsiniz bu linkten bkabilirsiniz selamlar
Cihan bey teşekkürler, detaylı resim de koymuşsunuz Bende henüz hjack yok ama böyle bir aparatı benzeterek kendim yapırmaya çalışacağım. Çok yararlı oldu