Katılıyorum. Biz sadece çalışmalarınızı takip edip, kullanımımıza vereceğiniz günü bekleyen ve " bunu da bizim arkadaşlarımız-Türk'ler- yaptı diye gururla bekleyenleriz!
İlk aşamasından itibaren takip ettiğim projenin böyle bir platformda kabul görmesi beni bir TÜRK olarak gururlandırdı tebrik ederim
Ferhat Beyin desteğide bence unutulmamalı
slm. Ersin
Serdar Bey,
Günaydın ve tebrikler...
Keşke bu işi profesyonel seri imalata dökseniz... Elektronik hiç anlamadığım ve fikir yüretemeyeceğim bir konu, ama yapmış olduğunuz ürün tam da aradığım şey derler ya aynen o.
Seri imalat yapılacak kadar talep olacağını zannetmiyorum; genelde piyasada hazırı bulunmayan pek çok özellik içerdiğinden yaptığım şeylerin maliyeti de pek düşük olmuyor. Ama büyük konuşmamak lazım; belki bir fırsatını bulur yaparım ilerde
Bu arada instructables de "featured" dedikleri site yöneticilerinin seçtiği ürünler arasına girdi proje dün.
Bir mail ile bildirdiler bana.
1.5 günde 3940 hit ve 176 favori almış )
"Battery Powered" yarışmasında 108 proje arasında 3. popüler
"Great outdoors" yarışmasında 72 proje arasından 2. popüler
"Green design" yarışmasında ise 335 proje arasında 2. popüler durumda şu anda...
Güzel bir gelişme daha oldu; sizinle paylaşmayacağım da kiminle paylaşacağım
Biraz önce gelen mail:
Congratulations serdaro!
"All in One Portable Solar Power Unit: 220V + 12V + 5V + Automatic Battery Charge! " has been featured to the Instructables homepage! Being featured by our editors means your Instructable stands out and represents one of the best we have.
Projects like yours make Instructables a great place, and we really appreciate your time and effort. As a thank you, we'd like to give you a 3 Month Pro Membership to Instructables. "
Özetle, projemizin editörleri tarafından ellerindeki en iyi projelerden biri olarak belirlendiğini ve ana sayfada yer almasına karar verildiğini bildiriyor.
Teşekkür olarak bana da 3 aylık ücretsiz "pro" üyelik hediye etmişler )