dagciark28 Kamp III Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 719 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul Web www.volkswagen-t3.com 17 May 2012 #1 Bende 1 adet portatif tuvalet ve bir adet merdiven var. Takas edebilirim.
tornado57 544 547 55 81 Mesajlar 640 Tepkime Puanı 79 Yer AFYON, Dinar 18 May 2012 #2 Ynt: Ynt: İhtiyaç Fazlası Karavan Malzemelerimizi Değerlendirelim. Hocam tuvalete talibim,merdiven benim karavana uyar mı bilmiyorum,
Ynt: Ynt: İhtiyaç Fazlası Karavan Malzemelerimizi Değerlendirelim. Hocam tuvalete talibim,merdiven benim karavana uyar mı bilmiyorum,
dagciark28 Kamp III Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 719 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul Web www.volkswagen-t3.com 18 May 2012 #3 Ynt: Ynt: İhtiyaç Fazlası Karavan Malzemelerimizi Değerlendirelim. tornado57' Alıntı: Hocam tuvalete talibim,merdiven benim karavana uyar mı bilmiyorum, Genişletmek için tıkla ... Tuvalet Tertemiz . Aras kargo ile yollarım. Akbank Hesabım var . Adres atarsınız
Ynt: Ynt: İhtiyaç Fazlası Karavan Malzemelerimizi Değerlendirelim. tornado57' Alıntı: Hocam tuvalete talibim,merdiven benim karavana uyar mı bilmiyorum, Genişletmek için tıkla ... Tuvalet Tertemiz . Aras kargo ile yollarım. Akbank Hesabım var . Adres atarsınız
dagciark28 Kamp III Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 719 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul Web www.volkswagen-t3.com 18 May 2012 #4 Ben Kullanmadım. Aracın içinde vardı . Benim elimde aynısından var . İhtiyaç fazlası
tornado57 544 547 55 81 Mesajlar 640 Tepkime Puanı 79 Yer AFYON, Dinar 19 May 2012 #5 Ynt: Portatif WC + Merdiven hocam wc nin ebatları ve depo kapasitesi nedir? daha önce kullanmış değilim, buradan okuduğum kadar biliyorum
Ynt: Portatif WC + Merdiven hocam wc nin ebatları ve depo kapasitesi nedir? daha önce kullanmış değilim, buradan okuduğum kadar biliyorum
dagciark28 Kamp III Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 719 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul Web www.volkswagen-t3.com 20 May 2012 #6 Ynt: Portatif WC + Merdiven Yarın ölçerim