Portofino ve Cinque terre köyleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,184

Etiketler

Ynt: Portofino ve Cinque terre köyleri

Biz de 2008 yılında eşimle gitmiştik Cinque Terre'ye. Seyahat notlarımı da burdan paylaşmıştım:

http://seyahatguncesi.ulgen.net/search/label/Cinque%20Terre

Gerçekten çok güzel bir yer. Ne zaman onunla ilgili birşeye rastlasam mutlaka bir bakarım. Biz zamanımız kısıtlı olduğu için Cornigla'yı atlamıştık. Sizinle orayı görürüm demiştim ama ne tesadüftür ki siz de orayı atlamışsınız

Çok güzel fotoğraflar. Paylaşımlarınız için teşekkürler.

Biz gitmeden önce nette fotoğraflarını görür gidenlerin yazılarını okurdum .Sizin yazınızı okumam ise oralara ayak basmış biri olarak benim için çok farklı oldu .Linki paylaştığınız için teşekkürler.Farklı özellikleri ile gidenlerin pişman olmayacakları yerler

Gelelim son durağımız Monterossa Al Mare'ye ..Aslında arabayla ilk gitmek istediğimiz yerdi.Pazar günü olduğu için küçük otoparkta yer bulamadık ve yokuşl yukarı bir yere park edip o sıcakta yürümeyi göze alamadık .oradan Vernazza'ya geçtik ve Monterosso'ya tekrar trenle döndük .Geniş bir kıyısı ,plajı ,sıra sıra dükkan ve restaurantları ve karavancılar için deniz kenarında bir alanı vardı

İlginize teşekkürler.Bu Unesco'nun koruması altında olan küçük şirin balıkçı köyleri görülmeye değer

Maşaallah her gezinizin tadı apayrı, bambaşka güzellikte.Alabalıklar da Mustafa Beyin dikkatinden kaçmamış.Fotoğraflar her zamanki gibi yine çok güzel.Siz Yetim Ailesi olarak ülkemizin gerçek birer Turizm elçilerisiniz.Bir çok gezisevere çok doyurucu bilgiler ve görseller sunarak yardımcı oluyorsunuz.Kafalardaki bir takım gereksiz önyargıları da gidermiş oluyorsunuz.Tekrar tebrikler çağımızın Evliya Çelebileri.Saygılar ve Sevgiler.Ergun

Ergun bey ,
istedikten sonra insanoğlunun yapamayacağı bir şey yok .Önceleri iki kere biz turla gezdik.Ama beklentilerimize cevap vermedi .Sonrasında üniversite yıllarımda muaf olup ara verdiğim yabancı dilimi ders alarak geliştirdim ve sonrası araç kiralayarak ve iki yıldırda karavanımızla geziyoruz .
Sizlerde değerli yorumlarınızla ayrı bir renk katıyor ve paylaşmak adına bizleri motive ediyorsunuz .

portofino da , portofino şarkısını dinleyerek gezmek büyük keyif

Ynt: Portofino Ve Cinque Terre Köyleri

Çocukluğumuzda gençliğimizde çok dinledik o şarkıyı .o yüzden görmesekte hep bildiğimiz bir isimdi .Çok şirin bir yer .Görülmeye değer