KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu foto, motosiklet ile geziye çıkan bir çiftin, Afrika'da çektiği fotolarda dikkatimi çekmişti .
İmkansızlıklar, insanlara neler yaptırıyor. Adam bisiklet kadrosu şeklinde monoblok ağaç
dalları bulup ,sadece 2 tekerlek ile SİVRAC Bisikleti yapmış ve gayet başarılı duruyor .
Bravo diyorum .
Günümüzde modern Sivrac Biskletleri yapılıyor ama dehşet pahalı , size bir BONUS foto aktarayım .
Arkadaşlar bu süper olmuş bu hava filitresi değil gördüğüm kadarıyla çamaşır makinesinin tamburu krom olduğu için çürümede yapmaz özellikle deniz kenarında çok vakit geçirenler için ömürlük bi mangal olmuş
Arkadaşlar bu süper olmuş bu hava filitresi değil gördüğüm kadarıyla çamaşır makinesinin tamburu krom olduğu için çürümede yapmaz özellikle deniz kenarında çok vakit geçirenler için ömürlük bi mangal olmuş
Bence de çamaşır makinası tamburu ,alıntı yaparken fotonun orjinalliğini bozmamak için değiştirmemiştim ama ,
içimden bu kadar büyük hava filtresi hangi araçta bulunur, kamyon filtresi mi acaba diye de geçirmiştim .
Gerçekten evladiyelik ...