ercanaslan Kamp III Mesajlar 644 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 1 May 2014 #97 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Teşekkürler
Etkaize Yarın da bir gün gelecek. Mesajlar 149 Tepkime Puanı 1 Yer Avcılar/İstanbul 3 May 2014 #98 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Profiliniz başarıyla güncellenmiştir diyor fakat olmuyor bende de.
Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Profiliniz başarıyla güncellenmiştir diyor fakat olmuyor bende de.
ercanaslan Kamp III Mesajlar 644 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 4 May 2014 #99 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar aynı problem devam ediyor yine yok profil resmi
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,410 Tepkime Puanı 540 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 4 May 2014 #100 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Bir daha bozulmaz umarım
aslan28 Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum. Mesajlar 1,077 Tepkime Puanı 180 Yaş 41 Yer İSTANBUL/Sultangazi 8 May 2014 #101 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Sabah var olan profil resmin an itibari ile kayboldu sorun bilgisayarımdamı yoksa forum ayarlarındamı bakma şansınız varmı? Teşekkürler
Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Sabah var olan profil resmin an itibari ile kayboldu sorun bilgisayarımdamı yoksa forum ayarlarındamı bakma şansınız varmı? Teşekkürler
my way Hayat kısa kuşlar uçuyo Mesajlar 24 Tepkime Puanı 1 3 Haz 2014 #102 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar profil fotom başarılı olarak yüklendi diyor ama foto yok
Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar profil fotom başarılı olarak yüklendi diyor ama foto yok
Etkaize Yarın da bir gün gelecek. Mesajlar 149 Tepkime Puanı 1 Yer Avcılar/İstanbul 10 Haz 2014 #103 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Galiba sorunlar giderildi. Hata veren fotoğrafım kendiliğinden düzelmiş. Çok da iyi gözüküyor şu an.
Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Galiba sorunlar giderildi. Hata veren fotoğrafım kendiliğinden düzelmiş. Çok da iyi gözüküyor şu an.
uysalburak Zirve Mesajlar 1,538 Tepkime Puanı 111 Yaş 50 Yer İstanbul/Bahçeşehir 10 Haz 2014 #104 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Değiştireyim dedim demez olaydım
TrCiviltary Yeni Üye Mesajlar 18 Tepkime Puanı 0 Yer Konya 12 Haz 2014 #105 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Sorun devam ediyor galiba, farklı boyut denemelerime rağmen gözükmüyor...
Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Sorun devam ediyor galiba, farklı boyut denemelerime rağmen gözükmüyor...
egean.tr Kamp I Mesajlar 167 Tepkime Puanı 30 Yer Balıkesir 13 Haz 2014 #106 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar 2 gündür avatar resmi yüklemeye çalışıyorum, denemediğim kalmadı !!!! Keşke, bu başlığı daha önce görseydim !!!! Kendi haline bıraktım bakalım avatar resmimize ne zaman kavuşacağız :
Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar 2 gündür avatar resmi yüklemeye çalışıyorum, denemediğim kalmadı !!!! Keşke, bu başlığı daha önce görseydim !!!! Kendi haline bıraktım bakalım avatar resmimize ne zaman kavuşacağız :
şado Kamp III Mesajlar 723 Tepkime Puanı 460 Yer İSTANBUL 27 Tem 2014 #107 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Sedat hocam iyi günler avatar resim sıkıntısına bir çözüm bulabilirmisiniz günlerdir uğraşıyorum olmuyor eski resimde gitti
Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Sedat hocam iyi günler avatar resim sıkıntısına bir çözüm bulabilirmisiniz günlerdir uğraşıyorum olmuyor eski resimde gitti
V vadili Ziyaretçi 20 Ağu 2014 #108 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Avatar problemi devam ediyor
O orfi Ana Kamp Mesajlar 67 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 26 Ağu 2014 #109 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar vadili' Alıntı: Avatar problemi devam ediyor Genişletmek için tıkla ... maalesef bu yazılanları okusaydım avatarımı değiştirmeyi ertelerdim, ama artık çok geç..
Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar vadili' Alıntı: Avatar problemi devam ediyor Genişletmek için tıkla ... maalesef bu yazılanları okusaydım avatarımı değiştirmeyi ertelerdim, ama artık çok geç..
uysalburak Zirve Mesajlar 1,538 Tepkime Puanı 111 Yaş 50 Yer İstanbul/Bahçeşehir 27 Ağu 2014 #110 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Avatar problemi hiç bitmedi. Sadece Sedat bey burada yazanları görünce kendisi düzeltiyor avatar ı. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Avatar problemi hiç bitmedi. Sadece Sedat bey burada yazanları görünce kendisi düzeltiyor avatar ı. Sent from my iPhone using Tapatalk
matekeli Ana Kamp Mesajlar 31 Tepkime Puanı 4 Yer Bursa 11 Eyl 2014 #111 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar maalesef, bendede profil değişti diyor ama resmim yok, 138x140 ve 5,15 kb mesajda attım ama dönüş olmadı henüz :'( bu arada favorilerime eklediğim konuları görebilmek için bir yer yokmu?? dikkatsizliğime verin ama bulamadım...
Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar maalesef, bendede profil değişti diyor ama resmim yok, 138x140 ve 5,15 kb mesajda attım ama dönüş olmadı henüz :'( bu arada favorilerime eklediğim konuları görebilmek için bir yer yokmu?? dikkatsizliğime verin ama bulamadım...
ince999 Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar Mesajlar 2,525 Tepkime Puanı 1,381 Yaş 73 Yer İzmir merkez idi değişti EDİRNE Merkez oldu 20 Eyl 2014 #112 Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Ne avatar olarak ne galeri olarak nede yazılan iletilere ek olarak resim yükleyemiyorum. Saygılar. Mesajı yükleyince avatarıma baktım,küçük sembol üstüne siyah çapraz
Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Ne avatar olarak ne galeri olarak nede yazılan iletilere ek olarak resim yükleyemiyorum. Saygılar. Mesajı yükleyince avatarıma baktım,küçük sembol üstüne siyah çapraz