Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,998
Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Avatar yüklemede halen sorun devam ediyor ve kendimöe ait bir avatar yükleyemiyorum

Etiketler

Malesef benim derdimde aynı. umarım sedat bey yazılanları okurda çözüm bulur

Avatar olarak sadece sitenin sunduğu hazır resimleri kullanabiliyoruz,çaresizlikten maymuna dönmeyi anlatmak için maymuna razı oldum. :'(

Avatar yüklerken özel resim yüklemek istersek çizgili küçük sembol çıkıyor ve avatar yok komutu ile kaldırılamıyor.Ancak bu sembol varken hazır resim seçilirse o resim avatar olarak çıkıyor sonra bu avatar kaldırılabiliyor.Yani normalde olmaması gereken işlem sıralaması.

Benim de avatarima yuklemeye calistigim resim gorunmuyor.

Sedat bey merhaba,
Avatarımı değiştiremiyorum. Kapasitesini ve boyutunu değiştirmeme rağmen avatarımı bir türlü değiştiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sedat bey kaç yıl aradan sonra ilk defa profil resmimi değiştirmeye niyetlendim ama niyetlenmez olaydım iki saattir resim koymaya çalıştığıma inanamıyorum fotoğrafı 150x110 a kadar indirdim hatta 100x100 denedim nafile, kabul ettiremedim yardım edermisiniz. teşekkürler.

tameray' Alıntı:
Sedat bey merhaba,
Avatarımı değiştiremiyorum. Kapasitesini ve boyutunu değiştirmeme rağmen avatarımı bir türlü değiştiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sorun devam ediyor Sedat bey !...

Buradan birşey çıkmayacak anlaşıldı.

Aynı sorunu bende yaşıyorum.Profil foto mu değiştireyim dedim olan resmimde gittti.Yenisini yükleyemiyorum. 150*150 ve 50Kb .Ama ne dosya yükle ile nede farklı url den yükleme yapamıyorum.

Profil güncellendi diyor ama resmimi kaydetmiyor.

Sorun çözülmüştür, teşekkür ederim