KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Avatar yüklerken özel resim yüklemek istersek çizgili küçük sembol çıkıyor ve avatar yok komutu ile kaldırılamıyor.Ancak bu sembol varken hazır resim seçilirse o resim avatar olarak çıkıyor sonra bu avatar kaldırılabiliyor.Yani normalde olmaması gereken işlem sıralaması.
Sedat bey merhaba,
Avatarımı değiştiremiyorum. Kapasitesini ve boyutunu değiştirmeme rağmen avatarımı bir türlü değiştiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sedat bey kaç yıl aradan sonra ilk defa profil resmimi değiştirmeye niyetlendim ama niyetlenmez olaydım iki saattir resim koymaya çalıştığıma inanamıyorum fotoğrafı 150x110 a kadar indirdim hatta 100x100 denedim nafile, kabul ettiremedim yardım edermisiniz. teşekkürler.
Sedat bey merhaba,
Avatarımı değiştiremiyorum. Kapasitesini ve boyutunu değiştirmeme rağmen avatarımı bir türlü değiştiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı sorunu bende yaşıyorum.Profil foto mu değiştireyim dedim olan resmimde gittti.Yenisini yükleyemiyorum. 150*150 ve 50Kb .Ama ne dosya yükle ile nede farklı url den yükleme yapamıyorum.