moonwalker_arc
Zirve
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="şaban.usta" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
şaban.usta' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
uğur bey ellerinize ve emeğinize sağlık videoyu izledim harika görüntüler ve araçta maaşallah o gezinin gözdesi olmuş ve yapılan çalışmaların meyveleri o arazi şartlarında ortaya çıkıyor bu araç içinmi düşünüyorsunuz hidrolik sistemi ve birde merak ettiğim konu motor özellikleri kaç cc tork nedir hp mesela bu tür konular saygılar
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Şaban usta bu araç için düşünüyorum ama biz bu araçla uzun yol da yapıyoruz onun için yüksek süratte (yüksek dediğim 90-100) sorun yaşarmıyız ondan endişe ediyorum.Birde hydro asist dedikleri sistem var yani direksiyon kutusuna bir hidrolik piston yardımcı oluyor.Onların yüksek süratte kullanımı daha uygunmuş bilmiyorum kararsız kaldım.<br />
<br />
Üzerinde 4.3 L, V6 makine var.Edelbrock manifold ve karbüratörü ile birlikte.Tam net olarak bilmemekle beraber 160-165 beygir civarı güç üretiyor olması lazım.</div>