Projektör, Çalışma Lambası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerkul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,294

ilkerkul

Kamp I
Yer
İSTANBUL
Web
www.ilkerkul.com
Merhaba;

Aşağıda gördüğünüz ürünler sıfır ve kutusundadır.

Birim fiyat 25,00 TL ve kargo alıcıya aittir.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

YD-D-0033-1.jpg

YD-D-0033 T.jpg

YD-D-0039-1.jpg

YD-D-0039 T.jpg

Etiketler

Ynt: Projektör, Çalışma Lambası

Bu soruların cevabına göre sipariş verilebilir ancak.

tayfunsozer' Alıntı:
Değerli İlkerkul.Kutuda tek fiyatı mı? Ampul dahilmi ? Hangi Ampul kullanılıyor ? Marka biliniyormu ? Nasıl satın alıyoruz ? Sevgiler.

Hepinizden çok özür dilerim. Bir mesaj geldiğinde uyar seçeneğini seçmiştim profilden ama başaramamışım meğer. Yani mesajlarınızı yeni görüyorum.

25,00 TL birim fiyatıdır. Kutuda tektir. Ampul dahil değildir. Her iki ürün de H3 ampul kullanır. Ürünler Dasteri (Yunanistan) markadır. Avrupa standartlarında üretilmiştir.

İstanbul Bakırköy'de oturuyorum. Teslim şekillerini telefon ile de konuşabiliriz.

Selamlar.
İlker KÜL
0532 494 76 26

Adet sorunu yoktur.

ilkerkul' Alıntı:
Expres (Mehmet Tellioğlu) Pazartesi 2 adet kare olan lambalardan alıyor. İsterseniz birkaç gün sonra ondan bilgi alabilirsiniz.

Saygılar.
ilker bey ilgi ve alakanız için teşekkür ederim, ürünleri elden teslim aldım, ürünleri inceledim kaliteli bir malzeme, henüz montajını yapmadım fakat tereddütsüz alışveriş yapılabilecek bir arkadaşımız, teşekkürler.

İlker Bey'e arayıp ürün ile ilgili detaylı bilgi vermek nezaketinde bulunduğu için teşekkür ederim. Bu başlıktan çokça arkadaşın faydalanmasını umuyorum.

Mehmet Bey iyi günler.Sislere Hangi tip ve marka H3 kullanıyorsunuz ? Uyguladığınız yer,kullanım amacınıza uygunluk ve sonuçlar hk.bilgi verebilirseniz mutlu oluruz.Teşekkürler sevgiler.

Aracın üzerinde montaj yaptıktan sonra fotoğraflarını gönderirseniz ben de memnun olurum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.