Prolead Akü Yaşam Aküsü Olarak Kullanılabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,991

buralpdi

yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Yer
maltepe gurubu
PROLEAD AKÜNÜN ÖZELLİKLERİ:
Traksiyoner (Çekici) Akümülatörler tüplü pozitif kullanılarak (PzS) yapılan yüksek güçlü çekici akümülatörlerdir. Malzeme kaldırma ve taşımalarında, elektrikli taşıtlarda, ambalaj platformları ve yükseltmelerde, otomatik yönlendirmeli taşıtlarda ve özel bazı DC hareket sistemlerinde kullanılırlar. Uzun ömürlü, derin deşarj özellikli ve sürekli Şarj-Deşarj döngüsüne uygun, bakımı ve şarjı kolaylaştırıcı opsiyonlara sahip yapıda tasarlanmış, kurşun-asit yüksek güçlü çekici akülerdir.
Bu aküler elektrikle çalışan her türlü kaldırma ve taşıma taşıtlarında (Forklift), hareketli yolcu ve yük kaldırma platformlarında, maden ocaklarındaki alev sızdırmaz elektrikli ocak lokomotiflerde ve vagon aydınlatmalarında, otomatik yönlendirmeli taşıtlarda ve bazı özel maksatlı Şarj-Deşarj dögüsünün sürekli olduğu sistemlerde güç kaynağı olarak kullanılırlar. Özellikle çevre faktörünün önemli olduğu kapalı alanlarda çalışan her tür özel ve genel maksatlı istif makinelerinde kullanılırlar.

bu akü çeşidinin fiyatları jel akülere göre daha mantıklı, baktığınızda bize uygun bir akü gözüküyor, ne dersiniz ?

Etiketler
Ynt: Prolead Akü Yaşam Aküsü Olarak Kullanılabilir mi?

Levent; internette araştırdınmı, yoksa sahibinden.com daki ilanlaramı bakdın, ben daha önceden bu aküleri internette araştırdım, ne dünyada, nede Türkiyede Prolead diye akü üreten bir firma yok, muhtemelen, birisi, bir akü üreticisine akü ürettirmiş adınıda Prolead yazdırmış...Matbaacılık yaparken böyle çok etiket basmıştık...Üretici firmasını bulabildinmi.? Ben bu ara Kocabay akü ile ilgileniyorum, sitelerini incele bir...

http://www.projel.com.tr/prolead.html adresinde detay buldum.
Bildiğimiz jel akü, yoğun boşalma-dolma işlemine uygun.

Selamlar,
Selçuk Sünetci

selsun' Alıntı:
http://www.projel.com.tr/prolead.html adresinde detay buldum.
Bildiğimiz jel akü, yoğun boşalma-dolma işlemine uygun.

Selamlar,
Selçuk Sünetci
Evet güzel bir akü kullanılabilir. Sorun gözükmüyor. Düşük deşarjlı, bakımsız bir akü. Prolead bu firmanın bir markası.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR