Puma Motor Konusunda Acil Yardım ! ! !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,116

Etiketler
Ynt: Puma Motor Konusunda Acil Yardım ! ! !

iyi akşamlar yunus bey ., bir sual,im olacaktı normal 110 defender benzinlilerde bu dişli oranı nedir ?? vede karayolu kullanım amaclı olması durumunda bunun dusrulmesı lazımmmıdr?? vede kaç orana dusurulmelıdır ? uzman sorusu tsk ederım :smiley:

selamlar
Erhan

benim bildiğim 3.5 V8 defenderler hariç hepsi 1.66 oran diye biliyorum V8 olunca 1.22 oluyor oran

erhan110' Alıntı:
iyi akşamlar yunus bey ., bir sual,im olacaktı normal 110 defender benzinlilerde bu dişli oranı nedir ?? vede karayolu kullanım amaclı olması durumunda bunun dusrulmesı lazımmmıdr?? vede kaç orana dusurulmelıdır ? uzman sorusu tsk ederım :smiley:

selamlar
Erhan
2,5 düz dizel yada 2,5 benzinli defenderlerdeki arazi oranı 1,667 dir bu oranı düşürmek mümkün değildir ve en yüksek oranda budur
oranı düşürebilmek için çokdaha güçlü bir motora sahip olması gerekir onun yoksa defender yerinden kalkmaz :smiley:

altug onaran' Alıntı:
benim bildiğim 3.5 V8 defenderler hariç hepsi 1.66 oran diye biliyorum V8 olunca 1.21 oluyor oran
Altuğ boşver küsüratları :smiley:
discolarda 1,22 yada 21 herneyse
3,5v8 defenderlerde 1,44
2,5 düz dizel yada benzinlilerde 1,667

sword7' Alıntı:
Abi şimdi bir dakika, v8 lerde 1,44'se puma da niçin 1.22(1.21) oluyor. V8'in torku daha mı az ???
valla onu bilmiyorum ama genelde 130" ve zırhlı defenderlerde 3,5 v8 var ağır araçlar olduğu için heralde 1,22 seri geliyor 1,667 de ağır geliyor olabilir

Bir noktayı kaçırmamak gerek, Engin yazmış, Tekrar belirteyim dedim.

Eğer Motoru Şanzımansız alıcaksanız bile Şanzıman Muhafazasınıda Almayı unutmayın. Pazarlığın içine dahil edin. Sonradan da bulabilirsiniz ama değere biner. Saygılar. HakanY

edaghan' Alıntı:
Uyum sağlar. Ford'un şanzıman uzun muhafazasını alıp LT77 ile arasına flanş yaptırabilirsin. Bu işi ustanın biliyor olması lazım.

hyavuz2000' Alıntı:
Bir noktayı kaçırmamak gerek, Engin yazmış, Tekrar belirteyim dedim.

Eğer Motoru Şanzımansız alıcaksanız bile Şanzıman Muhafazasınıda Almayı unutmayın. Pazarlığın içine dahil edin. Sonradan da bulabilirsiniz ama değere biner. Saygılar. HakanY

Motor ve muhafazası elimde. Motor şanzımansız olarak aldık zaten, LT77'ye göre ayarlayacağız artık. Saygılar...

sword7' Alıntı:
Motor ve muhafazası elimde. Motor şanzımansız olarak aldık zaten, LT77'ye göre ayarlayacağız artık. Saygılar...

Süper, Hayırlı olsun... Daha önce bu şekilde denenmiş bir çok örnek var ve hiç olumsuz söyleyeni de görmedim ama usta ya da iş düşüyor, Tekrar hayırlı olsun. Saygılar. HakanY.

hyavuz2000' Alıntı:
Süper, Hayırlı olsun... Daha önce bu şekilde denenmiş bir çok örnek var ve hiç olumsuz söyleyeni de görmedim ama usta ya da iş düşüyor, Tekrar hayırlı olsun. Saygılar. HakanY.

Çok teşekkür ederim. Yüzümüzün akıyla çıkarız inşallah şu işin altından. Saygılar...

Hayırlısı ile motorun aracı yürüttüğünü görelim de... ondan sonra arızasını, hızını, çekişini konuşuruz.

Ama lütfen arabanı Puma motoru taktıktan sonra satmaya kalkma. Raci bey sağolsun arabanın her türlü ihtiyacını gidermişti. Motoru da sen tamam ediyorsun... Artık bir zahmet araba arazi yüzü görsün; millet Defender buymuş desin. diğer marka kullanıcıları hala telekom ya da askerden çıkan araçlarla kendi ikiyüz küsür beygirlik araçlarını karşılaştırıyor. :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR