altug onaran' Alıntı:benim bildiğim 3.5 V8 defenderler hariç hepsi 1.66 oran diye biliyorum V8 olunca 1.21 oluyor oran
2,5 düz dizel yada 2,5 benzinli defenderlerdeki arazi oranı 1,667 dir bu oranı düşürmek mümkün değildir ve en yüksek oranda budurerhan110' Alıntı:iyi akşamlar yunus bey ., bir sual,im olacaktı normal 110 defender benzinlilerde bu dişli oranı nedir ?? vede karayolu kullanım amaclı olması durumunda bunun dusrulmesı lazımmmıdr?? vede kaç orana dusurulmelıdır ? uzman sorusu tsk ederım![]()
selamlar
Erhan
Altuğ boşver küsüratlarıaltug onaran' Alıntı:benim bildiğim 3.5 V8 defenderler hariç hepsi 1.66 oran diye biliyorum V8 olunca 1.21 oluyor oran
Disco lardaki oran dersinsword7' Alıntı:1.21 mi 1.22 mi ???
yunus bager' Alıntı:Disco lardaki oran dersin![]()
valla onu bilmiyorum ama genelde 130" ve zırhlı defenderlerde 3,5 v8 var ağır araçlar olduğu için heralde 1,22 seri geliyor 1,667 de ağır geliyor olabilirsword7' Alıntı:Abi şimdi bir dakika, v8 lerde 1,44'se puma da niçin 1.22(1.21) oluyor. V8'in torku daha mı az ???
edaghan' Alıntı:Uyum sağlar. Ford'un şanzıman uzun muhafazasını alıp LT77 ile arasına flanş yaptırabilirsin. Bu işi ustanın biliyor olması lazım.
hyavuz2000' Alıntı:Bir noktayı kaçırmamak gerek, Engin yazmış, Tekrar belirteyim dedim.
Eğer Motoru Şanzımansız alıcaksanız bile Şanzıman Muhafazasınıda Almayı unutmayın. Pazarlığın içine dahil edin. Sonradan da bulabilirsiniz ama değere biner. Saygılar. HakanY
sword7' Alıntı:Motor ve muhafazası elimde. Motor şanzımansız olarak aldık zaten, LT77'ye göre ayarlayacağız artık. Saygılar...
hyavuz2000' Alıntı:Süper, Hayırlı olsun... Daha önce bu şekilde denenmiş bir çok örnek var ve hiç olumsuz söyleyeni de görmedim ama usta ya da iş düşüyor, Tekrar hayırlı olsun. Saygılar. HakanY.