Puxıng Px-2r Uhf Vhf Fm Radıo Tx 400-480mhz Rx 136-170mhz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gorken Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,267

gorken

Yeni Üye
Mesajlar
12
Tepkime Puanı
0
Frequency Range UHF 400-480MHz
Operating Voltage 3.6V
Operating Temperature -30c~+60c
Battery 1100mAh(Li-ion)
Antenna Impedance 50 ohm
Dimension(without antenna&battery(L×W×H) 84*48*25(mm)
Weight(with antenna&battery) 200g

Transmitter

RF Power Output UHF:2W/1W
FM Noise 55dB
Adjacent Channel Power 55dB/60dB

Receiver

Selectivity 60dB
Intermodulation 60dB
Spurious Response Rejection 40dB

Çok küçük bir cihaz ama yetenekleri büyük. Gömleğinizin cebinde rahatça taşınacak türden frekanslar kolayca manuel olarak girilebilir. Vhf 136-170Mhz frekanları da dinleyebilir ama bu frekansta gönderme yapmaz. Ses kalitesi çok iyi ve şiddeti yüksek. Fm radyosu çok güzel radyo dinlerken telsizinizde aktiftir. En önemli özelliği ise nokia cep telefonu bataryası kullanılmakta ve nokia ince uçlu şarj aleti ile 1 saatte şarj olmaktadır. Ayrıca paketinde çıkan Usb ince uçlu şarj kablosu ile Pc veya benzeri cihazlarınızdan şarj edebilirsiniz. Kullanımı pratik ve güzel.

Cihazı Amatör Radyo Belgesi olanlar satın alabilir ve kullanabilir.

PTT Kargo ile 6TL alıcı ödemelidir.


160TL

538 353 76 03

281784085_606.jpg


421604609_429.jpg


DSCN0850.jpg


$_125.jpg


$_124.jpg
 

Etiketler
Ynt: Puxıng Px-2r Uhf Vhf Fm Radıo Tx 400-480mhz Rx 136-170mhz

SATIŞ İPTAL EDİLMİŞTİR..............
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Mesajlar
1,527,259
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst