R380 Şanzıman?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,406
Ynt: R380 Şanzıman?

Selamlar...
2 yıldır uyumakta olan konuyu hortlatalım
Şu anda RN 380 şanzıman komple sıfır fiyatı hakkınd anet bilgisi olan var mıdır acaba?

Sevgiler...

Ayhan

Bugün aradım. Otokar RN380 komple sanziman KDV dahil 6750 dediler sıfır olarak. Çıkması ne kadar acaba?

halen varmı ellerinde fiyat nedir biliyormusunuz

Bu gün rn380 şanzumanlı puma motorlu aracımı kısa bir test şansım oldu , şanzuman harika , lt 77 doç kamyon şanzumanı gibi rn380 mercedes taksi şanzumanı gibi ...

MehmetTurk' Alıntı:
Bu gün rn380 şanzumanlı puma motorlu aracımı kısa bir test şansım oldu , şanzuman harika , lt 77 doç kamyon şanzumanı gibi rn380 mercedes taksi şanzumanı gibi ...

Eski Defender'ım 200Tdi LT77 şanzıman idi, yenisi 300Tdi RN380 şamzıman. Aradaki fark bence o kadar değil. Hatta LT77'de gri vitesin 1. Vitesin yanında olması off-road kullanımında bazı yerlerde daha pratik idi.

@Nejat bey merhaba , ilk topladığım araçta lt77 yi iki defa söktürüp dağıttırdım , en son tamiratında senkromeç dişli değişmedik bir şeyi kalmadı ,hep britpart malzeme kullanıldı . Hala 3 den 2 ye alırken kasıyor zor geçiyor tam devire düşmesini veya çift debriyajı istiyor . Gördüğüm kadarıyla rn380 öyle değil 3 den 2 ye de diğer viteslere de parmağımın ucuyla en ufak bir direniş göstermeden takabildim . Belki benim lt 77 yine de tam olmamıştır , çok iddealı değilim siz fark yok diyorsanız ...

sanjımanı nerden aldınız fiyat nedir acaba.

Ben İngiltereden getiren bir arkadaştan , yeni tip ön kafalar akslar ve dif armutu +şanzımanları 6bine almıştım , elinde daha yok .

MehmetTurk' Alıntı:
Ben İngiltereden getiren bir arkadaştan , yeni tip ön kafalar akslar ve dif armutu +şanzımanları 6bine almıştım , elinde daha yok .
ok tsk ler