şimdi bu haberi okuduğumda tv de izlediğimde birşey dikkatimi cekmişdi polis her zaman yardımcı idi şimdi neden böyle yaptı tv den izlerken şunlara dikkat ettim seyirci etabı denilen yerde ben bir yarış yapılırken olması gereken güvenlik önlemlerini görmedim yada yarışacak araçlar hangi teknik kontrollerden geçtide böyle bir olaya hazır oldular dahada önemlisi bence motor sporlarının yapıldığı her alanda olması gereken s ağlık görevlileri ve yardımcı ekipler nerde idi
bunada acıklık getirilse idi ve denseydiki gerekli belge ve evraklar yok bundan iptal ettik daha doğru olurdu tabi bu konu öyle lanse edildiki polis keyfiyen yarışı iptal etti
bakın arkadaşlar şunu unutmamak lazım yarış önemli konu idir olmazya hani oldu bir kaza öldü insanlar hesabını kim verecek denmiyecekmi o zaman polis nerde idi yetkililer nerde ? yollarda görmüyormuyuz normal araçlar ile yarış yapanları ve sonra olanları yada profosyonel bu işle uğraşanların hakkı yenmiyormu sizce o kadar teknik teçhizatlara para ödeniyo yada hazırlıklar yapılıyo bir olayı izlerken okurken madalyonun öteki tarafınıda düşünmek lazım
)) saygılarımla ünal celik bu yazdıklarım şahsi fikirlerimdir