RANGE ROVER EVOQUE KAPALI ODA ETKİNLİĞİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,005

Tempus

Nissan Patrol SD33 Turbo
Yer
istanbul
RANGE ROVER EVOQUE
KAPALI ODA ETKİNLİĞİNDE GÖZ KAMAŞTIRDI

[attachment=1]

Cesur tasarımı ve yenilikçi teknolojileri ile Range Rover ailesinin en yeni üyesi Range Rover Evoque, kısa bir süre için Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen özel tanıtım etkinliği ile İstanbul’daki Range Rover tutkunları ile buluştu.
Lüks, performans ve tasarımın buluşma noktası Range Rover Evoque’un ilk üretim araçları, Nisan ayında gerçekleştirilen İstanbul lansmanının ardından düzenlenen Kapalı Oda tanıtım etkinliği kapsamında kısa bir süre için İstanbul’a geldi. Borusan Otomotiv’in düzenlediği Kapalı Oda tanıtım etkinliği kapsamında iki farklı versiyondaki araç, randevu sistemi ile katılımcılara tanıtıldı.
Etkinlik süresince aracın tüm özellikleri davetlilere aktarıldı ve hayallerindeki Evoque’u dış görünüşünden donanım özelliklerine kadar kendi zevklerine göre sanal ortamda tasarlama imkanı sunuldu. Arzu edenler ayrıca, dokunmatik ekran uygulamalarıyla Range Rover Evoque tanıtımı için başlatılan uluslararası Şehrin Nabzı projesinde yer alan Türk ve yabancı City Shaper’lar hakkında bilgiler edindiler ve onların temsil ettikleri şehirlerle ilgili paylaşımlarını takip ettiler.
2011 yılının son çeyreğinde Türkiye’nin de aralarında yer aldığı 160 ülkede coupe ve beş kapılı modelleriyle satışa sunulacak olan Range Rover Evoque, bugüne kadar üretilen en hafif, en küçük ve en ekonomik Range Rover olma özelliği sayesinde Range Rover hayranlarının beğenisini topluyor. Eylül ayından itibaren Türkiye’de yollarda olacak Range Rover Evoque 63.000 Avro’dan başlayan fiyatlarla pazara sunulacak.
Kapalı Oda tanıtım etkinliği kapsamında kısa bir demeç veren Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Eşref Biryıldız: “Range Rover Evoque’un göz kamaştıran özelliklerini daha yakından tanıma fırsatı sunan bu etkinliğe ev sahipliği yapmış olmaktan son derece gurur duyuyoruz. Range Rover Evoque’un, Range Rover markasını yepyeni ve heyecanlı bir alana taşımakla kalmayıp, ona yeni bir müşteri kitlesi kazandırma anlamında da önemli katkıları olacağına inaniyorum. Kapalı Oda tanıtım etkinliğine ziyaretçilerimizin ilgisi bunun en büyük göstergesidir” şeklinde konuştu.

[attachment=2]
[attachment=3]

Kaynak : http://www.4x4dergi.com/2011/07/14/range-rover-evoque-kapali-oda.html

RangeRoverEvoque_Ekip.jpg

Araçlar2.JPG

Araçlar1.jpg

Etiketler
Ynt: RANGE ROVER EVOQUE KAPALI ODA ETKİNLİĞİ

[attachment=1]

Range Rover Evoque’un en çok dikkat çeken bazı çarpıcı özellikleri:
• Range Rover tasarımının bir evrimi olan LRX konsept ruhu taşıyan cesur dış tasarım
• Üç ana tasarım teması; Pure, Prestige ve Dynamic
• Çağdaş ve sportif bir dokunuşa sahip güçlü ve yalın iç mekan mimarisi
• Sınıfında lider sürdürülebilir çevre politikası için geliştirilmiş verimli tahrik üniteleri ve geri dönüşümlü hafif malzemeler
• Yakıt tasarrufu sağlayan dört silindirli turbo benzinli motor ile daha düşük CO2 emisyonları ve mükemmel performans
• Altı silindirin üstünlüğünü ve dört silindirin yakıt tasarrufunu bir araya getiren yeni 240PS 2.0 litre Si4 benzinli motor
• Tüm yol koşullarında dinamik ve çevik yol tutuşu sağlayan “MagneRide”™ özelliğine sahip “Adaptive Dynamics” tarafından desteklenen yepyeni şasi spesifikasyonu
• Efsanevi “Land Rover Terrain Response”™ ile tüm hava ve yol koşullarında sınıfında lider sürüş özellikleri
• Yeni “Park Yardımı” fonksiyonu
• “Kör Nokta İzleme Sistemi”
• Geri görüş kamera sistemi de dahil olmak üzere beş dijital kameradan oluşan “Surround Kamera Sistemi”
• Park ısıtıcısı zaman ayarı özelliği bulunan “Otomatik İklimlendirme Kontrolü”
• Dijital ve Uydu Televizyonu, DVD
• 8” video ekranlı, dijital kablosuz kulaklıklar ve dokunmatik ekranlı uzaktan kumanda özelliklerine sahip “Arka Koltuk Eğlence Paketi”
• “Anahtarsız Giriş Sistemi” ve “Elektrikli Bagaj Kapağı”
• Otomatik “Uzun Hüzme Destekli Adaptif Farlar”
• Isıtmalı ön cam, ön koltuklar ve direksiyon simidi

[attachment=2]

RangeRoverEvoqueKit1.JPG

RangeRoverEvoqueKit2.JPG

[attachment=1]

“Şehrin Nabzı” Projesi Hakkında:
“Şehrin Nabzı” projesi dünyada halihazırda 18 ülkede, aralarında müzisyen, modacı, sporcu ve tasarımcıların bulunduğu 40’ın üzerinde kendi alanında ses getiren işlere imza atmış kişilerden oluşan “City Shaper”ların desteğiyle gerçekleştirilmekte olan bir projedir. Her şehirdeki City Shaper’lar projenin resmi web sitesi www.helloevoque.com kanalıyla Range Rover Evoque ile yaşadıkları şehir deneyimlerini aktarıp, favori mekanları ile ilgili yorumlarını paylaşmaktadırlar.

[attachment=2]

RangeRoverEvoque 5Kapı.JPG

RangeRoverEvoque Coupe.JPG

cihanülker' Alıntı:
kürşat bunşarın altında yağ yok ulen olmamış :smiley:))

abi zaten kapalı oda dışarı çıkartılmıyor orda duruduğu sürece sorun yok ;D

Bu arabalar bence önümüzdeki 10 sene sizleri bozar, belki 10 seneden sonra sizler tarafından tekrar adam edilip daha ihtişamlı şekilde bu günlerine döndürülürler.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

gittim, gördüm, bindim.
özetle; 180cm'den uzun boylular oturduğunda arkadaki koltukta ıkış tepiş oturuluyor, arkaya baktığınızda bişi göremiyorsunuz çünkü çok dar.
tam bir bayan range rover'ı...
birde sadece benzinli imiş..
74bin öyro satış fiyatı...

hayırlı olsun

Iceman®' Alıntı:
gittim, gördüm, bindim.
özetle; 180cm'den uzun boylular oturduğunda arkadaki koltukta ıkış tepiş oturuluyor, arkaya baktığınızda bişi göremiyorsunuz çünkü çok dar.
tam bir bayan range rover'ı...
birde sadece benzinli imiş..
74bin öyro satış fiyatı...

hayırlı olsun

kendılerıne hayatta basarılar dılerım :smiley: en dizelinden defender kullanalım adam işi ;)

dizelini getirmeyecekler mi acaba? sadece benzinli getirerek yüksek satış rakamı yakalayamayacakları çok belli.

2 litre turbo benzinli motor. ne kadar ekonomik olabilir ki.. sıkıştırırsan 15-16 litreden aşağı yakmaz. içi de dar ise sorun çok.. ama dışı ve fiyatı güzel..

jeep' Alıntı:
2 litre turbo benzinli motor. ne kadar ekonomik olabilir ki.. sıkıştırırsan 15-16 litreden aşağı yakmaz. içi de dar ise sorun çok.. ama dışı ve fiyatı güzel..

Suzuki GV 2.0 benzinli motor ile şehiriçi (İstanbul) kullanımında 11-12lt/100km'yi geçmezdi hiç. Turbo motor daha iyi değerlere iner.

nkurtkaya' Alıntı:
Suzuki GV 2.0 benzinli motor ile şehiriçi (İstanbul) kullanımında 11-12lt/100km'yi geçmezdi hiç. Turbo motor daha iyi değerlere iner.

Turbo yakıt tüketimini artırıcı bir faktör değil midir? Benzinli motor için..

bende turbo dizel araçlarda tasarruf sağlıyor ancak benzinli araçlarda yakıtı arttırıyor diye biliyorum.hatta piyasaya yeni çıkan turbo+benzinli araçlarda bu yüzden motor hacmini düşük tutuyorlar...

audi A5 ile ortalama 200 km hızla ankara-gaziantep 700 km mesafe 650 TL benzin yaktığı sabit. araç benzinli ve turbo.. benim cj ile yakın ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR