Range Rover hakkinda görüs

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ThePunisher Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,429

ThePunisher

Ana Kamp
Yer
Istanbul/Üsküdar
Burda Tecrübeli ve büyüklerimiz bilir diye bu konuyu actim kendimin96 Model Chevrolet Blazerim var,yerine Range Rover düsünüyorum yani söyle 1996-2000 model arasi birsey,bu arac hakkinda Teknik,sürüs, genel olarak bilgi almak istiyorum tavsiye edermisiniz ederseniz ne gibi artisi var tavsiye etmesseniz neden tavsiye etmesseniz bildirirseniz cok cok sevinirim,simdiden herkese cok tesekkür ederim yardimlariniz icin,allah herkese kazasiz belasiz sürüsler nasip etsin.

Etiketler
Ynt: Range Rover hakkinda görüs

Selamlar;

Konuyu yeni farkettim. Eğer hala bu tarzda bir değişiklik düşünceniz var ise; söylemek istediğim bir iki şey var. Öncelikle Blazer güzel ve rahat bir araç. Ama RR ile karşılaştırma yapacak kadar Blazer'ı tanımıyorum. Lakin baktığınız 1996-2000 arası P38 kodlu Range Rover da oldukça rahat, sessiz, hem arazi hem de asfalt kullanımı açısından standart hali ile iyi bir araçtır. Kronik tek bir rahatsızlığı mevcut, o da süsyansiyon sistemini çalıştıran hava kompresörü. Havalı körükleri 170 TL civarı, ama kompresörü pahalı ve genelde araç asfaltta kullanıldığı için ilk arazi kullanımında hava kaçırmaya yol açar. Çözüm: sistemi alınca ya da ilk arızalandığında yenilemek; veya komple söküp arazi için helezon ve yay taktırmak.

Bunun haricinde 4.0lt olanı 183HP, 4.6lt olanı 225Hp güç üretir. iki versiyon da aynı şanzımanı kullanır. Altyapı olarak Defender, RRC ve Discovery Seri 1'den farklıdır.

kolay gelsin.

P38 RANGE ROVER hakkında konusmaya hiç gerek yok çünkü bu aracın temizini,bakımlısını bulabilirseniz çok iyi bir arabadır fakat eğer kötü bir araca denk gelirseniz işiniz zor olur çünkü bu aracın büyük çok yakan bir motoru pahalı parçaları ve çok fazla elektrikli donanımları vardır bu yüzden mekanik ve elektriksel arızalar çok baş ağırtır AMA her şeyi düzelttikten sonra RANGE size kendini affettirir önemli olan temiz bir range bulup tüm bakımlarını eksiklerini yetkili RANGE ROVER servisinde yaptırıp araca binmeniz yeterlidir...Çünkü bu arac donanım olsun güç olsun konfor olsun içinde birçok şey barındırıyo bn iyi bir araştırmadan sonra aracı almanızı şiddetle tavsiye ederim ve eğer alırsanız sakın helezyon yaylara geçmeyin hiç tavsiye etmem....

Her 4x4 ilk alırken temizse ve doğru modifiye edilirse iyidir. Kötü 4x4 yoktur kötü sahipleri ve kötü modifiyeleri vardır :smiley:

Gerçekten Öyle ama Ama RANGE en ağırbaşlı en oturaklı suv dur üstüne tanımam:smiley:

biraz sorunlu ama çok keyifli bi araç kuzenimde var kullanırken en çok keyif aldığım araç diyebilirim ama istanbulda şehir içi lpg ile 90kr ile 1 tl arası yakıyor göze alıyosanız bu değeri gerçekten çok güzel bi araç bide 2. eli çok kötü kuzenim yaklaşık 1 yıldır satmaya çalışıyor ve hala satamadı

rapursuit' Alıntı:
biraz sorunlu ama çok keyifli bi araç kuzenimde var kullanırken en çok keyif aldığım araç diyebilirim ama istanbulda şehir içi lpg ile 90kr ile 1 tl arası yakıyor göze alıyosanız bu değeri gerçekten çok güzel bi araç bide 2. eli çok kötü kuzenim yaklaşık 1 yıldır satmaya çalışıyor ve hala satamadı

O kadar yakacagını sanmam range klasik alacları korkutmayalım max yakacagı 50 60 krş dır
eger fazla yakıyor ise birsorun vardır ;)

ayazağa' Alıntı:
O kadar yakacagını sanmam range klasik alacları korkutmayalım max yakacagı 50 60 krş dır
eger fazla yakıyor ise birsorun vardır ;)

dostum 4600 cc motor normal fabrika verisi zaten 24 litre civarı olması lazım bence az bile yakıyor

rapursuit' Alıntı:

1 Yılı aşkın süredir LPG li Range Rover P38 kullanmaktayım. Yakıtım hiçbir zaman için 50 kuruşu geçmedi. Kuzeninizin aracında büyük bir sorun var sanki, kontrol ettirmesinde fayda var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR