Marmara Off Road Team Ana Kamp Mesajlar 25 Tepkime Puanı 0 18 Ara 2008 #1 Konu hakkında bilgisi olanlardan yardımlarını bekliyorum. Çap olarak maksimum ne takılabilir ?
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 19 Ara 2008 #2 Ynt: Range Rover Td8'e Maksimum Hangi Ebatta Lastik Takılabilir? Soru çok net değil, modifikasyonla 44 inch bile takarsınız, ama standard haliyle normalden 1-2 inch yüksek lastik takılabilir.
Ynt: Range Rover Td8'e Maksimum Hangi Ebatta Lastik Takılabilir? Soru çok net değil, modifikasyonla 44 inch bile takarsınız, ama standard haliyle normalden 1-2 inch yüksek lastik takılabilir.
Marmara Off Road Team Ana Kamp Mesajlar 25 Tepkime Puanı 0 19 Ara 2008 #3 Ynt: Range Rover Td8'e Maksimum Hangi Ebatta Lastik Takılabilir? ) Haklısıınız yeterince açıklamamışım. Standart hali ile takılabilen maksimum ebadı sormuştum.1-2 inch olarak vevaplamışınız.Teşekkürler.
Ynt: Range Rover Td8'e Maksimum Hangi Ebatta Lastik Takılabilir? ) Haklısıınız yeterince açıklamamışım. Standart hali ile takılabilen maksimum ebadı sormuştum.1-2 inch olarak vevaplamışınız.Teşekkürler.