Reklam Senaryolarımı Çalan Çalana!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan REKLAM YAZARI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,750

REKLAM YAZARI

SÖZ KONUSU VATANSA,GERİSİ TEFERRUATTIR.
Yer
ALAÇAM-SAMSUN
Web
www.alacamhabermerkezi.blogcu.com
REKLAM SENARYOLARIMI ÇALAN ÇALANA!

REKLAM YAZARI -ŞAİR HASAN SANCAK REKLAMLARININ ÇALINMASINI ENGELLEYEMİYOR!

REKLAM SENARYOLARIMI ÇALAN ÇALANA!
LÜTFEN BU YAZIMI FACEBOOK'TA YAYINLAYINIZ!

ALAÇAM HABER MERKEZİ

Yukarıdaki Yazıyı Google’ye Koyarak Haberimi Okuyunuz!

VESTEL DE İKİ REKLAMIMI BİRDEN KOPYALADI!

2009 YILINDAN İTİBAREN VESTEL İLE ANLAŞAN
GÜZEL SANATLAR SAATCHİ&SAATCHİ REKLAM AJANSI
2010 SENESİNDE,DÜNYADA SADECE ŞAHSIMA AİT OLAN
NOTER ONAYLI ‘RÜYA GIDA IŞINLAMA REKLAM SENARYOMU,
İZİN ALMADAN DÜNYA VE TÜRKİYE’DEKİ ULUSAL TELEVİZYONLARIN REKLAM KUŞAKLARINDA OYNATMIŞTIR.

NOTER ONAYLI ‘RÜYA ‘MIN EN ÖNEMLİ KISMINI REKLAMA DÖNÜŞTÜRMÜŞTÜR.BAŞKA BİR ISITICI REKLAM SENARYOMUN AYNISINI KOPYALAMIŞTIR. VESTEL KOMBİ REKLAM FİLMİ OLARAK ŞU ANDA ULUSAL TELEVİZYONLARIN REKLAM KUŞAKLARINDA GÖSTERİLMEKTEDİR.

REKLAM SENARYOLARIMI İZİN ALMADAN KOPYALAYAN
GÜZEL SANATLAR SAATCHİ&SAATCHİ REKLAM AJANSI’NI VE
MAİLİME CEVAP VERMEYEN VESTEL’İ PROTESTO EDİYORUM.

HASAN SANCAK 26 SENEDİR BASININ İÇİNDEDİR!

Saygıdeğer Okuyucu,
Bu haberimi daha iyi anlayabilmeniz için konu hakkındaki reklam senaryolarının resimlerini görmeniz gerekir.Reklam senaryoları ve resimleri karşılaştırdığınız zaman aynı olduğunu göreceksiniz.
Konu hakkında her türlü soruya açığım.Haberimi bütün ulusal haber ajansları flaş haber olarak dünyaya duyurdular.Televizyonlar,korkularına haber yapamıyorlar.Şimd,ye kadar sesimi duyuracak hür,bağımsız ve onurlu bir televizyon bulamadım.Siz var diyorsanız,o televizyonları ve sahiplerini tanımak isterim.Davanda haklı olmak yetmiyor.Bir de gücün olması gerekir.Türkiye’de gücü olanlar BİLİRKİŞİ HEYETİNİ susturmaktadırlar.650 forum sitesine üye oldum.Genellikle haberimi kullanan forum sitelerindeki kötü yorumlara cevap vermek için üye olmayı sürdürüyorum.Size söylenmesini istemediğiniz sözleri, lütfen başkalarına söylemeyiniz.İnsanları tanımak artık çok basittir.Google’ye ismini yazarsanız, kim olduğunu görürüsünüz!Aşağıdaki başlıklar bana aittir.

COCA COLA FACEBOOK SAYFAMI DA KAPATTIRDI!

Hasan Sancak İle İlgili Aramalar

Hasan Sancak Hayatı

Hasan Sancak Şiir

Güzel Hasan Sancak

Hasan Sancak Şiiri

Öğretmen Hasan Sancak

Hasan Sancak Kimdir

HASAN SANCAK
ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ
REKLÂM YAZARI
(EĞİTİMCİ-GAZETECİ)

Etiketler
Ynt: Reklam Senaryolarımı Çalan Çalana!

bak buna inanırım üstadım
sistem büyük ve güçlü olanı koruyor tutanın elinde kalıyor

Kusura bakmayın ama duyru ve haber bölümğde yayınlamışsınız bide...
SİZİN TELİF HAKKI VERMEDEN BİLGİSYARINIZA İNDİRDİĞİNİZ KAÇ MP3 YADA FİLM VS. VAR ACABA?
SİZİN YAPTIĞINIZ İLE SİZ YAPILAN AYNI ŞEY BENCE...
Belkide siz başkasının seneryosunun üzerine yatmaya çalışıyosunuz? Nereden bilelbiliriz...?
Kusura bakmayın ne vestelde ne de benzeri diğer seneryoılarınızı çalan kurumda çalışan yada hissesi olan biri değilim ama bence siz kendinizi reklam etmeye çalışıyorsunuz sadece bir reklamcı olarak... Reklamın iyisi kötüsü olmazmış... şimdi siz demek istiyorsunuz ki ben o kadar iyi reklam yapıyorum ki bakın kimler kimler kullanıyor reklamlarımı çalıp çalıp...
Yanlış anlamayın sölediklerimi...
Ama noter tasdiki ile ilgili bişi halledemzsiniz...
Patent almalısınız; ki çok pahalı bişeydir, bir fikrinizi satabilmek için bırakın karı sadace patent harcamanızı bile yansıtsanız fikrinize yada ürününüze artık her neyse, çok iyi rakamlar eder... bunu duyan fikrinizi yada ürününüzü almak isteyen şahıs başka yollara yönelecektir... mesela bir fikri olan patent gelirir olmadan aldığı her kuruşu yanına kar olabilecek fikir sahibine...
Büyük firmalarda mutlaka görmüşsünüzdür yuvarlak içinde "R" ve "C" logolarını...
Registered & copyright... bundan sonraki fikirlerinize bunu elde edip eklettirtin...
Ama buda kesin çözxüm değil...
Çinliler mercedes gibi bir firmanın en yeni e srisini kopyaladı ve mercedesten daha hızlı piyasaya sürdüler... mercedes ne yapabildi??
Hiçbirşey!!!
Nedenmi?
Bir ressam düşünün dünyanın gelmiş geçmiş en iyisi belkide...
Bir şehir hatları vapurunu resmeder kadıköyden karaköye giden...
Ve bu reme paha biçilemez!!!
Ve her türden patentinin olduğunu düşünün bu resmin...
Başka bir ressam gelir ve aynı resmi remetmeye başlar yeniden...
Hatta mümkün olduğunca aynı fırça darbeleriyle...
(%100 aynısı olmayacağından mümkün olduğu kadar diyorum, çünkü fırça darbesi imza niteliği taşır ve maslesefki sizin böyle şansınız yok)
Asıl resim sahibi hiçbirşey talep edemeyebilir.... Ne telif ne de başka birşey...
Neden mi?
Bu sefer aynı karedeki aynı isimdeki şehir hatları vapuru bu sefer kadıköy-karaköy yerine karaköy-kadıköy seferini yapmaktadır...
Vapur batı yerine doğuya ilerlemektedir resimde... Yada bu sefer güvertesinde yolcular vardır ekstradan... artık her ne diyorsanız fark olarak...
Resimin benzeri olan diğer bi resim ile hiçbir alakası kalmamıştır o zaman...
İşte siz ne kadar para harcasınızda, patentler alsanızda, senaryodaki ufak bir değişiklik ile gene alt edebilirler patentinizi...
Mercedes gibi bir firma bile hiçbirşey yapamıyor düşünün...
Az önceki resim örneğimdeki gibi düşünün, patent almak artık şehir hatları vapurlarını o kare içerisinde kimsenin çizemeyeceği anlamına gelmez...
Sizinkinin %100 aynısı olmayacaktır artık sadece... Ama %95 hatta %99.9 ile bir başkası benzerini yapabilir... Ve hatta bunun üzerinden gelir bile elde edebilir...
Artık buna çalma değilde fikir paylaşımı dieniyor... bir resssam ötekine ilham vermiş oluyor her ne diyorsanız bu duruma... pek çok isim bulunabilir....
Aynı internetten MP3, film vs. telif hakkını satın almadan indirirken çalma değilde, paylaşma dememiz gibi... ;)
Senarist olarak bir gelir elde etmek istiyorsanız daha farklı yollar denemelisiniz bence...
Eğer ki yaratıcılığınıza güveniyorsanız deneyin ama genç beyinler daha yaratıcı oluyor haliyle... Daha iyi ve daha hızlı bilgisayar kullanıyor daha hakim oluyorlar duruma vs.
Yani ümidinizi kırmak istemem ama size sıra gelmez bence...
Bu arada noter tasdiki olmasına rağmen çalındı demişsinşiz yaa senaryolarınız için...
İstediğiniz yere başvurun adamlar ufak bir kaç değişiklik ile zaten senaryonuzu sizin senaryonuz olmaktan çıkarmışlardır eminim...
Mahkemelere başvuurp bir deneyin isterseniz... Ama bir şey kanıtlayamazsınız...
"Kusur eylediysem affola...!" diyelim... Ama 26 yıldır basınla iç içeyim diyorsunuz, bunları önceden bilmeniz gerekirdi... Ben sadece bir gözlemci olarak bunları biliyorum...
Niyetim sizi yargılamak vs. değil yanlış anlamayın, yazdıklarımı sadace basit bir eleştiriydi... (Ayrıca vurgulamak istedim bunuda)
Saygılarımla...

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Her türlü yapıcı eleştiriye açık olduğumu söyledim.Bu bir haber olduğu için haber bölümüne koydum.Sadece forum sitelerine yazı koyabiliyorum.Sizin dediğiniz indirme işlerini inanın bilmiyorum.Sanalda binlerce sayfam vardır.Keşke haber sitemdeki yazımı okuduktan sonra yorum yazsaydınız.Yazımı okuduktan sonra görüşünüzü belirtiniz.Sizin dediğinizin imkanı yoktur.10 sene sonra reklam senaryosunu kullanma söz konusudur.Reklam senaryolarım yüzlerce sayfa sanalda bulunmaktadır.Benim kendimi reklam etmeme gerek yoktur.2000 yılında ulusal ajanslar beni dünyaya flaş haber olarak duyurdular.Gördüğü gerçek rüyasını notere onaylatan dünyadaki ilk ve tek kişiyim.NOTER ONAYLI ‘RÜYA’ diye yazarsanız,kaç sayfa yazımın çıktiğini görürsünüz.3 tanesi çıkan elli şiir kitabım ve 50 tanesi noter onaylı 1500 reklam senaryom bulunmaktadır.Emekli bir öğretmenim.7 şirket reklam senaryomu kopyaladı.En son da Vestel iki reklam senaryomu kopyaladı. ALAÇAM HABER MERKEZİ diye yazarsanız, konu ile ilgili haberimi okuyabilirsiniz.Coca Cola ile ilgili mahkemeyi dört tane ulusal haber ajansı takip etti.Hür-bağımsız ve onurlu bir televizyon bulamadığım için forum sitelerinde sesimi duyuruyorum.Şu ana kadar 650 forum sitesine üye oldum.Haberimi kullanan forum sitelerini tercih ediyorum.Herkes sizin gibi yapıcı eleştiri yapmıyor.

Yazılı metinler notere onaylatılır.Noterin uluslar arası geçerliliği vardır.Her aldığın ve sattığın değerli bir malı notere giderek,işlem yapılmaktadır.Patent işi ayrıdır.Hiç kimsenin aklına gelmeyen bir şey icat ettiniz.Onun patentini aldığınız zaman hak sizin olur.Kopyalayanlar her alanda bunu yapıyorlar.Yedi yerini değiştirdiklerinde yine bir hak iddia edmiyorsun.Bunu siz de söylüyorsunuz.Noter ve patentin yerini alan ISBN vardır.Çıkarttığın bir kitaba koydurduğunda, daha geçerli olmaktadır.Kültür Bakanlığından alınmaktadır. Sadece hakkımı arıyorum. İnsan kendinin övmemelidir.Onu başkası övmelidir.Ben kendimi övmüyorum.Bu sizin yorumunuzdur.Şu anda telif haklarını bilen uzman bir avukat arıyorum.Ben reklam senaryolarının benzerliğini ispat edeceğim.O da kendisine güveniyorsa,davayı alacak.Haklı olmak gerçekten de yetmiyor.Güçlüler adamını bulup,istediklerini elde ediyorlar…

En derin saygı ve sevgilerimi sunarım.
Saygılarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR