renegade 2.8 crd mi wj 2.7 crd mi???!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deff g4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,791

deff g4

Ana Kamp
arkadaslar arada kaldım,
wj coook genıs ınanılmaz rahat buyuk ve ekonomık yakıt sarfıyatıyla heybetıyle buyuledı..
fakat renegade cherokee nınde cazıp yanları etklıyor..
şişik vahşi dodıkler tavanda orjınal arazi sisleri şehir içinde ıkı çeker kullanım özelliği..
tabııı bırde merak ettıklerım var 2.7 wj gc nın mercedes cdi motorunun kullanıldıgını ve basarılı oldugu yazılmıstı forumda..
arastırmalarımda da bu motorun sıkıntısız oldugunu ogrendım..
ancak cherokee renegade için bılgı edınemedım,
bu modellerde neden 2.8 crd motor farklımı sıkıntılı durumları varmıdır..ekonomısı 2.7 ile aynımıdır..
benım kullanımıma gelınce hafta sonları ailemle soft off road yapıcam kesınlıkle ve cok gezen bırıyım gunluk ıs hayatımda da kullanmak ıstıyorumm sızce hangısı daha ıyı..
bır ıkı tane favorım var paylaşmak ısterım..

2.7 crd:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-dizel-2-7-jeep-63813867/detay/

2.8 renegade:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-cherokee-renegade-2-8-crd-2005-askin-jeep-ten-65334593/detay/

saygılarımla

Etiketler
Ynt: renegade 2.8 crd mi wj 2.7 crd mi???!!!

[attachment=1]

[attachment=2]

28323754028_large.jpg

Kemerburgaz249-1.jpg

ikinci resim WJ değil WK ama. 3.0 crd WK lar.

dogru ama o resım cok hosuma gıtmıstı oyuzden burda..
Bu arada arkadaslar bu konuda kımse yardımcı olmıcak heralde.....:(

deff g4' Alıntı:
dogru ama o resım cok hosuma gıtmıstı oyuzden burda..
Bu arada arkadaslar bu konuda kımse yardımcı olmıcak heralde.....:(

Merhaba,

Karasızlık zor zenaattır bilirim.4X4 Pickup mı alayım? yoksa 4X4 SUV'mi alaym? diye az kafa patlatmayıp tanıdığım bu işlerle ilgilenen pekçok arakdaışamda illallah getirtmedim yani :p

Tercih konusu tamamen gönül işidir aslında,yani gönlünüz neyi severse tercihiniz o olmalı bence.
Sonuçta kullanacağınız aracı bir severek kullanmak var birde öfleye pöfleye.

Ben de bir hayli araştırdım kafa patlattım buradaki arkadaşlarımızında kafasını bolca şişirdim olmadı yolda yakalayabildiğim kullanıcalarla konuştum(hekimden sorma çekenden sor mantığı)
sonunda kararırımı WJ'den yana kullandım.İyi kide kararım WJ olmuş.Hem konforu hem sunduğu bagaj kapasitesi hemde kullanım ekonomisi oldukça iyi.

2.7 CRD oldukça tatminkar sonuçlar veriyor.Motor mercedes sonuçta.
Ben yeri geldiğinde yaklaşık 1.700 kilo civarında olan tekne römorkunu hiç zorlanmadan suyun içinden çekip alabiliyorum.(bu işi eskiden komşumuza ait asker emeklisi bir wily yapıyordu)

Anladığım kadarı ile haftaiçi işime gidip geleyim haftasonları da tayfayı doldurayım şehirdışına kıyı köşe gezeyim diyorsanız WJ biçilmiş kaftandır diyebilirim

Hele overland blackpearl gibi donanım seviyelerinde 2004-2005 bulursanız tadından yenmez. :smiley:

bende wj nın hacmını bagaj buyuklugunu cok ama cok beyendım hele bırde yakıt durumu gercekten cok ekonomık..
ancak renegade daha yenı daha modern duruyo onun yanında bırde rubıcona benzemesı 2ceker kullanılabılmesı benı etkılıyor..
yanlız ennn cokk merak ettıgım konu renegade de kullanılan 2.8 crd ne motoru yakıtı ve motor omru nasıl??
bır de bı arkadasım renagade aracların yedek parcalarının wj lerden daha pahalı oldugunu soyledı...
bu konularda bılenlerden yardım ıstıyorum..
şimdiden tesekkurler..
bu arada wj nın 2004 2005 ne bakıcam bahsettıgınız donanumu merak ettım

saygılarr..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR