Rescueteam 4X4 Aksesuarları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rescueteam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,375
Ynt: Rescueteam 4X4 Aksesuarları

abi feroza ıle ılgılı bagaj çalışıyoruz

Etiketler

şu an gemide gelen gurubun içinde port bagaj kalıtelı ucuz wınç araç ustu çadırlar ve bir çok malzeme var bunlar gallopere olabilir slm

L200 snorkel çok güzel ve şık olmuş... Defender için acaba ne ürünleriniz var... Hayırlı şatışlar dilerim...

su an gemide olan malımızın ıçınde landa uygun şnorkel port bagaj araçustu çadır ve winç var slm

Çalışmalarınızı ilgi ile izliyorum. Ellerinize sağlık. Birçok konuda kıt zihniyet ve kısır döngü yüzünden çeşitlere ulaşmaktaki zorluğu her deminde yaşarken gördüğüm alternatifli ürünler ve özenli projeler için şahsen kutlarım. Bitmiş projeler çoğumuza ilham verecek nitelikte. İnternet sitesinde daha ayrıntılı görmek isterdim ama gereken bilgiler sitemiz dahilinde verilmiş durumda.
Benim merak ettiğim konu şnorkel ile ilgili. Ön tarafa dönük veya arka tarafa dönük olarak hava alması araç için fark eder mi? Şnorkel sıcak havalarda motordaki hararete nasıl etki eder.? Araç kullanımında düz yolda şnorkel rüzgar sesi yapar mı? Teknik olarak ve kullanımını hiç tecrübe etmedim o yüzden soruyorum. Yeni kasa L200'üm var ve maalesef İzmirdeyim. Kargo ile buraya getirtsem kime ugulamasını yaptırabilirim, yoksa İstanbul yolu mu gözüktü. Takmak ne kadar zaman alacak.? Eğer öyle olacaksa biraz daha bekleyip şu chip işini de halledeyim gelmişken :smiley:. (Avatarı çok beğendim, İzmir'e de bekleriz :smiley: ).

Selamlar

ilginize teşekkurler şnorkel kullanımı bizim gibi sık arazi yapanlar için elzem sıcak gonlerde havayı motor içi yerine yukarıdan emiş yapması avantaj kafa yönöne gelince çok toz veya yağıs ta terse çevirmekte fayda var bazı modellerde bu uygulamalara gerek yok mesela bizim urettıgımız l200 de kafa cok korunaklı bır bolgede ses işine gelince yuksek emiş gucu olan araçlarda bazen emiş sesi duyulabılır selamlar safir t14 only turkısh.........

Cevap için teşekkürler. Açık ve net yakında bir İstanbul gözüküyor demek bana. Alım ve uygulamayı yerinde yaptırmak isterim. Konu ile ilgili bir program yapın haberleşiriz. Zaten bu sizin resimlerde gösterdiğiniz model tasarım olarak da şık ve ergonomik duruyor. Madem öyle budur diyelim kendi namıma. Siteniz üzerinden iletişim bilgilerine ulaşırım, başka bir ulaşım adres veya tel bilgisi mevcutsa özelden bildirirseniz sevinirim.

Teşekkürler

Merhaba, Mitsubishi Pajero için üretilmiş şnolkel 1996-2006 serisi L200'lere uymaz mı acaba?
resim640.jpg

fiyat pahalı ama değer diyorum Safari Snorkel. Tar otodan aldım cok memnunum.
2003 modele taktım.Şimdi 2006 modele takacağım.
Havayı arkadan alırsa konvoyda giderken toz almaz.
Konvoy halinde havayı önden alırsa hava filtresi toz alır.
Saygılar

Selam 2005 Grand vitara için şnorkele ihtiyacım var ama kesinlikle Safari modeli gibi döner kafalı olandan istiyorum elinizde varmıdır acaba öyle bir üretim

cenkcc' Alıntı:
Selam 2005 Grand vitara için şnorkele ihtiyacım var ama kesinlikle Safari modeli gibi döner kafalı olandan istiyorum elinizde varmıdır acaba öyle bir üretim

malesef arkaya bakanından var selam

selamlar 2001 td 5 kapı galloper için neler var elinizde mesela şnorkel varmıdır

hocam snorkeller ıcın bır kampanya falan dusunuyormusunuz

bende l200 var ve almak ıstıyorum ,ankaradayım ,haliyle montajsız gezenbılır ındırımlı bır fıyat yazabılırmısınız özelden

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR