Rescueteam 4X4 Aksesuarları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rescueteam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,375
L 200 MAGNUM YENİ KASA ŞNORKEL

YENI KASA L2OO LERE UYGUN ŞNORKEL

CIMG0081.jpg

Etiketler

Ynt: Rescueteam 4X4 Aksesuarları

2003-2006 magnum ıcınde uretıme gececekmısınız cunku hıc bır yerde yok eger urtırsenız baya satış yapacagınıza emınım hatta ılk sırada ben alırım

Evet acilen üretime geçmesi gerek hep yeni l 200 lerde görüyoruz ben daha hiç görmedim takan taktıran hep resimlerde görüyoruz ???
Ayrıca bence havayı arkadan değil eklediğim resimdeki gibi önden almalı....

03mitsubishil200omesafa.jpg

valla bulsakda havayı arkadan alsada olur bu arada benım aracın lastıklerıyle aynıymıs bakalım camurda nası bır performan sergıleyecek buluncaya kadar alnımızın damarı catladı

arkadaşlar gonlumüz eskı kasayıda çözmekten yana emin olun elimizde olmıyan model şnorkel olmıycak ve en kısa zaman zarfında onuda çözücez slm

Kurumlardan çıkan defender'lara yaptıklarınız muhteşem. İhale ile almayı düşünen arkadaşlarım en çok toplamaktan korkuyorlardı. Artık korkmalarına hiç gerek yok sizleri rahatlıkla önerebilirim. Çok güzel işler çıkartmışsınız. En yakın zamanda tanışmak dileği ile
Gürkan

Not: İlk başta biraz eleştirmiştim ama artık şimdi çok iyisiniz. Yapmış olduğunuz modifikasyonları sergilemişsiniz, ürün örnekleri de sahibinden sitenizde mevcut. Etkilenmemek elde değil :smiley:

ilginize teşekkurler görüşmek umıdıyle slm

su anda galloper le alakalı koruma elimizde yok selamlar

şuan elimizde suzukı jımny vıitara grand vitara daıhatsu terıos nıssan xtrail olarak var slm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR