Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 790
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 122,088

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Hahah birde kendin pişir kendin ye var .'' Kendin pişir'' kısmı tamam da ''kendin ye'' kısmı biraz garip kaçıyor : )

Denemeden oturtma şekillerinden envai türlüsünü uygulamaya kalkıyorlar.birde denesin de şekillerden şekil beyemsinler.halis muhlis natütürel hareketlerden hareket.Diğer fotoğraftaki velet te süper benzin takviyesi yapıyor.zai amcama.Paylaşım için teşekürler.

mogzilla' Alıntı:
Sıkıyorsa bizim memlekette dene ;D

[attachment=1]
bizimkiler sadece sorar alkol varmı beyler, bizde yok kalmadı yeni bitti deriz....

ayazağa' Alıntı:

yazık bu hayvanları öldürmekten ne zevk alıyorlar anlamıyorum , tamamen zevk için yapılıyor , yazıklar olsun ... Bu arada arkada aslan mı var ben mi yanlış görüyorum ???

BTB_Wild' Alıntı:
yazık bu hayvanları öldürmekten ne zevk alıyorlar anlamıyorum , tamamen zevk için yapılıyor , yazıklar olsun ... Bu arada arkada aslan mı var ben mi yanlış görüyorum ???

Bende özellikle nesli tükenen hayvanların zevk uğruna öldürülmesine karşıyım

geyik aslan vs bu fotoğrafın malzemeleri beni düşündürüuor.talihsiz bir kare.

yaybek' Alıntı:
Tabiki hepsi ama nesli tükenenlerin ekstra korunması gerektiğini düşündüğümden bu şekilde yazdım.

Her canlının yaşama hakkı vardır.

Nedense cümleleriniz pek samimi gelmiyor , elinizdeki tüfeğin bunda ki etkisi büyük ...

sayın BTB_Wild sizi inandırmak için ne yapabilirim bilmiyorum inanmak ve inanmamak sizin tasarrufunuz,elimde silah olan o fotoğrafı TRT için çekimlere gittiğimiz Madran dağında çektirdim o tüfek ise oradaki çobanlara ait,işin espirisi ege bölgesinde olduğumuzdan yani efeler diyarında olduğumuzdan Madran dağının yeni efesi diye eklememdeki sebep ise daha önce karavanlı fotoğrafım vardı karavanı satınca araç bana ait olmadığından karavan fotoğrafını koymakda doğru olmaz diye düşündüm ve kaldırdım kolayda o fotoğraf olduğundan ekledim şimdi ise kaldırdım başka foto koydum yanan ateşe bakıp şimdide orman katili derseniz onuda kaldırırım ;D