Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 190,407

Etiketler

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Venedik`e feribot ile gitmenin hemde karavan ile bu kadar keyifli olacağını hiç ummamıştım.Sanki gondola binmişiz şehir önümüzden bir gelin alayı gibi geçiyor.Ağır ağır ilerliyoruz her bir dakika başka bir görüntü başka bir güzellik.
Bizim bu şehre üçüncü gelişimiz.Herkese tavsiye ediyorum.Mümkün ise feribotla camping on board`a ve karavan ile.......

Feribot yolcularının tümü güvertede bu resitali seyre koyulmuşlar...

venedik e gemiyle gitmek super keyifliymis gercekten.. san marco meydanindaki kirmizi kuleye geldik iste der gibi...

zedzestion' Alıntı:
venedik e gemiyle gitmek super keyifliymis gercekten.. san marco meydanindaki kirmizi kuleye geldik iste der gibi...

Bot ile tur yapmış kadar olduk .Giriş cidden çok keyifliydi .Venedik şehirler için ayrı bir yere sahip .Onu ayrı olarak kategorize etmek lazım bence .

Şu hobby 400 çekme karavan Türkiye'de olsa o fiyata hemen alırdım. Çekme karavan olayı banada giderek cazip gelmeye başladı. Geziyi zevkle takip ediyoruz elinize sağlık

Feribottan da başka güzel fotoğrafı gerçek üstü bir fotoğraf gibi.

nevzat' Alıntı:
Şu hobby 400 çekme karavan Türkiye'de olsa o fiyata hemen alırdım. Çekme karavan olayı banada giderek cazip gelmeye başladı. Geziyi zevkle takip ediyoruz elinize sağlık

Nevzat bey .Ben de göz koydum o karavana .Çocuklar artık kendi başlarına gezmeye başlayınca ,bize en küçük karavan bile yeter ..Kaç yıl sonra olur bilmem ama bana mantıklı geliyor .Belki motokaravanlar bu kadar pahalı olmasa İki kişi küçük bir motokaravanla da gezebilir

Bu gün Sizi özel,likle bu saate bıraktık doya doya izleyelim ve o düşlerle yatalım diye Ebru hanım mustafa bey herşey gönlünüzce olsun....

çok güzel bir gezi anlatımı ve harika görseller paylaşım için teşekkürler