Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 190,448
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

Yola çıktığımızda Fatih abi ile telefonlaşıyoruz Drama şehrinden ayrılıp Selanik otobanına çıktığını ve öğlen üzeri Asprovolta`ya varacağını haber veriyor.
Fatih abi tahminen bize göre yarım saat kadar önce varacakmış gibi görülüyor tabiki yol hali.
Sevgili Fatih Abi annesi teyzesi ve teyze kızı olmak üzere dört kişi kısa bir Yunanistan gezisi gerçekleştirdi.Annesinin büyüklerinin doğum yeri olan Drama`yı ve etrafını bir hafta boyunca gezdiler.Bizde bu fırsattan istifade rotalarımızı Asprovoltada bir öğlen yemeğinde denk getirdik çokta iyi oldu.

155.JPG

Etiketler

zentoz' Alıntı:
Yahu Zentürk ailesi bu gezide de Yetim ailesi ile buluşamadı ben ona yanarım....
.
Sevgili Zentürk ailesi, bizimde içimizde bir sızı oldu. Rotamızı biraz daha genişletmek bize cidden büyük zorluk olacaktı. Allah ne zaman nasip ederse İspanya'ya kadar uzanmayı planladığımız bir gezimiz var ve rota Lyon'dan geçecek. Ama siz beklemeyin . Adapazarı'na yolunuzu düşürün. Biz çok seviniriz.

Gönlü dostluğa arkadaşlığa acık kardeşim Ebru Allahda senin gönlüne göre versin.. Tunay fincandaki kalp,de güzeldi

Ebru Yetim' Alıntı:
.
Sevgili Zentürk ailesi, bizimde içimizde bir sızı oldu. Rotamızı biraz daha genişletmek bize cidden büyük zorluk olacaktı. Allah ne zaman nasip ederse İspanya'ya kadar uzannayı planladığımız bir gezimiz var ve rota Lyon'dan geçecek. Ama siz beklemeyin . Adapazarı'na yolunuzu düşürün. Biz çok seviniriz.

Ebru Hanım eşim ve ben mutlaka tanışmak istiyoruz. Bu yaz Adapazarı zor ama kimbilir. Zaten İspanya rotasında Lyon'u es geçerseniz size bozuluruz. Burada sizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz... :smiley:

Saat bir gibi otoyolda Asprovolta çıkışına varıyoruz.Fatih abi bizden bir on dakika önden girmiş.Bize tam şehir girişinde market tarifi verdi yolun kenarına arabayı çekip beklediklerini söyledi.

Bizde heyecan had safhada ve Fatih abi yol kenarına çıkmış el sallıyor.Onu görüp duruyoruz kısa bir merhabalaşmadan sonra karavanımızı karşı marketin büyük parkına çekip arabadan ayırıyoruz.

Karavanı ayırıyorum.JPG

Kısa bir sohbet.JPG

Ayak üstü sohbet.JPG

Ynt: Romantik Strasse Rotasındaki Gezimiz 2012

Ebru Yetim' Alıntı:
Arzucum hoşgeldin. Karavan dünyası gibi bir sürü dünya var sitede. Zamanla alışırsın.

Sağol arkadaşım
Dediğin gibi zamanla alışacağım,sayende siteyle tanışmış olduk

Kısa bir ayak üstü tanışma ve sohbetten sonra arabalara binip Asprovolta sahiline gidiyoruz.Gözümüze kestirdiğimiz bir restauranta oturup balık siparişlerimizi veriyoruz.

Tertemiz bir sahil.JPG

Önümüzdeki manzara.JPG

Fatih abiyi yakalamışken....JPG

Karavancılık üzerine....JPG

Masadakileri sırasıyla tanıtayım.Sırasıyla
Ben ve Ebru
Fatih abinin Hacettepe`de öğretim üyesi Teyze kızı
Fatih abinin sevgili teyzeleri
Fatih abinin değerli anneleri
Vee çok sevdiğim sohbetine doyamadığım Fatih abi.....

Hepimiz birden.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR