Römork Karavan Yapmak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SUVARİ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,365
S

SUVARİ

Ziyaretçi
Selamlar arkadaşlar.

Ben aşağıdaki yarı römorka benzer tenteli birşey yapmak istiyorum.

Fakat böyle olmayacak. Konaklama alanında kenarları açılıp genişleyecek. Ama toplandığında böyle tenteli römork halini alacak.
Bunun yüklü ağırlığı 400 kg civarında olacak. Böyle kapalı hali ise 2 m X 1,5 m olacak.

Benim öğrenmek istediğim ise,

Böyle bir şey için plaka gerekiyor mu? Ben ağırlığı 750 kg yi geçmeyen yarı oto römorkları için ruhsat ve plaka gerekmiyor diye kulaktan duydum ama
kesin bilgim yok. Bana bilgi verebilir misiniz?

1_239140200120TentelizelRmork[1].jpg

Etiketler
Ynt: Römork Karavan Yapmak İstiyorum

Sayın süvari aramıza hoş geldiniz kendinizi kısaca tanıtırsanız seviniriz,çekmekaravan bölümünde karavan örnek model resimleri var o kısmı okursanız size bayağı fikir verir,750 kg altındaki çekmelere ruhsat gerekmediği doğru

Hay Allah razı olsun. Bu habere sevindim.

Omer arkadasimizin cadirvani var. Hic ugrasmayin. Maliyetinin dortte birine veriyor. Cok islevsel. Kisin bile kullandi Omer bunu.
http://www.sahibinden.com/cadir-wan-13WQQaXQQ7461647WQQpXQQdisplayitem

dingil parasına veriyorum :smiley:
tüm yapılma asaması ve detaylarını aşağıdaki adresdende görebilirsiniz....
http://www.indexorg.com/cadirwan/default.htm

Değerli arkadaşım verilen adreste ürünü inceledim. Çok özenli bir çalışma olmuş. Aslında bunu bu paraya elinizden çıkarmak istemeniz yanlış.
Bu çadırvan bu paraya yapılamaz bir daha.............Size değil ama sizin çocuklarınıza gerekebilir. (Tabi medeni durumunuzu bilmiyorum)

Fakat benim ihtiyacıma cevap vermez. Benim yapmak istediğimde aynı ölçülerde fakat ben aynı zamanda tıraktör içinde kullanacağım. Makasların en az 1 ton çekmesi gerek.
Aynı zamanda yan kapakların tam açılması lağzım.............İlginize teşekkür edrim.

Talha bey çalışmalarınız ne alemde? ne zaman imalata geçiyorsunuz? Kafanızda bir proje şekillendi mi?

Haşmet arkadaşım, daha başlamadım fakat bir miktar malzeme aldım.

Diğer moderatör arkadaşlarında bilgisi dahilinde belki kapalı van tipi araç alabilirim. Bunu forumdaki örneklere benzer kamperler gibi yapabilirim. Eğer bunu yapamazsam
mutlaka çadırvan yapacağım ve fotoğraflayacağım. Fakat araçların fatura ve ruhsatından tutun hatta fiyatlarına kadar epeyce bilgi sahibi oldum. Allah cümle arkadaşlardan razı olsun.

Arkadaşım sana lazım olur elimde bir sürü resim var yüklemeye çalışacağim başlıyor

1.jpg

2.jpg

100_4656.sized[1].jpg

100_4678.sized[1].jpg

100_4680.sized[1].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR